Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Software: Došlo k chybě při pokusu o zkopírování souboru

  1. #1
    Neregistrovaný

    Tazatel: Martin

    Znění dotazu: C:\Program Files (x86)\cenegaczech\kings bountz\data\sound.kfs
    Došlo k chybě při pokusu o zkopírování souboru:zdrojový soubor je poškozen
    Akci zopakujte klepnutím na tlačítko Opakovat nebo můžete zrušit či tlačítkem přeskočit ....
    --------------------------------------
    tato podobná hláška mi vyskakuje již 14 dní při každé instalaci at je to hra či program .....a to třeba 20 krát za sebou a výsledkem je že poté program blbně či nejde vubec ...
    ----------------------------------------
    -DVDčko to není , protože sem kvůli tomu koupil novou externí a i v té to dělá
    -Windowsem to taky není : zkoušel sem je několikrát přeinstalovat a dokonce sem dal i starší 32 bit. verzi - dělá to pořád
    -Ramky 4*4 Gb ...sem prostřídal a nebo i dal jen jednu do různých slotů - i tak to pořád dělá
    -Bios sen resetoval vyjmutím baterky a problém přetrvává ....
    Prosím poradtě...už sem bezradnej ....

    HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: to se znažím zjistit ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jak vypadá SMART disku?
    Jsou paměti projeté Memtestem?
    Není PC přetaktované?
    Jaký máš zdroj (+ zbytek sestavy)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Neregistrovaný

    Jak vypadá SMART disku?
    Jsou paměti projeté Memtestem?
    Není PC přetaktované?
    Jaký máš zdroj (+ zbytek sestavy)?

    SMART ? : nejsem zase takovej znalec ... jak to zkontroluju ?
    MEMTEST : jak je projedu ?
    Přetaktovanej PC není : nikdy sem to nedělal a nikdy nebudu ....na dnešní výkon pc není podle mě třeba taktovat

    Sestava :
    Zdroj : Cooler Master 850 W
    Základní deska : Asus P8Z68
    Grafika : Asus EAH5770
    CPU : Intel Core I5-2400S CPU .... - 2.50 GHz - je 4 jádrovej
    RAM : Kingston hyper Genesis : DDR3 : 4x4 Gb
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    SMART - CrystalDiskInfo, HD Tune apod.
    Memtest86+ - stáhneš, vytvoříš bootovací CD/DVD, nebo USB, nastartuješ z něj a necháš běžet alespoň 6 hodin

    Zdroj je více než dostačující (pokud není vadný).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Neregistrovaný

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    SMART - CrystalDiskInfo, HD Tune apod.
    Memtest86+ - stáhneš, vytvoříš bootovací CD/DVD, nebo USB, nastartuješ z něj a necháš běžet alespoň 6 hodin

    Zdroj je více než dostačující (pokud není vadný).


    HDD jsou v pohodě ....všeukazuje 100 procent ...
    ISO soubor memtest86 nelze uskutečnit ..bohužel nejde nainstalovat vypalovací program ...hází také chyby
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od ;546920
    ISO soubor memtest86 nelze uskutečnit ..bohužel nejde nainstalovat vypalovací program ...hází také chyby
    Tak ho musíš vytvořit na jiném PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Tak ho musíš vytvořit na jiném PC.
    Já bych zatím jako nouzovku vyhodil kromě jednoho modulu všechny RAMky a zkusil to iso vytvořit. Když by to blblo, vystřídal bych po jednom všechny moduly.
    V první řadě bych ale vyměnil kabel k disku!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Já bych zatím jako nouzovku vyhodil kromě jednoho modulu všechny RAMky a zkusil to iso vytvořit. Když by to blblo, vystřídal bych po jednom všechny moduly.
    V první řadě bych ale vyměnil kabel k disku!

    To už sem vyzkoušel jako jedno z prvních ...mam 4 moduly po 4 Gb ,,,,,,,zkusil sem snad všechny kombinace a i jen po jednej ....pochybuji že by byly všechny 4 poškozený

    Kabely to chci zkusit zítra ....ale mel sem ho včera komplet rozebranej a dělá to pořád a dalsem tam jinej kabel ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nahraj sem screenshoty záložek CPU, Mainboard, Memory a SPD (všechny osazené sloty) z programu CPU-Z.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zkopírování dat z hdd na NB do PC
    Od Ivica v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 28-09-2011, 04:49
  2. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-10-2010, 12:37
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-06-2010, 01:23
  4. Ve skriptu došlo k chybě...
    Od Eso Rimmer v sekci Internet
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 08:06
  5. Jak opravit Windows XP po chybě aplikace?
    Od fanynek v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-11-2007, 12:33