Mx vs atv
Cs Stáhnul jsem si mx vs atv reflex a nejde mi přemněnit rozlišení na jiné než 640*480 Nevíte co s tím ????
Mluvíš -li o těchhle závodech motorek:
...tak třeba to bude tím, že jsis je jen stáhnul? :D Jinak bych konzultoval manuál, zejména co říká o podporovaných grafických kartách a požadovaných driverech, neb to asi bude chtít update driverů na novější...
...tak třeba to bude tím, že jsis je jen stáhnul? :D Jinak bych konzultoval manuál, zejména co říká o podporovaných grafických kartách a požadovaných driverech, neb to asi bude chtít update driverů na novější...
[QUOTE=trodas;547174]Mluvíš -li o těchhle závodech motorek:
...tak třeba to bude tím, že jsis je jen stáhnul? :D Jinak bych konzultoval manuál, zejména co říká o podporovaných grafických kartách a požadovaných driverech, neb to asi bude chtít update driverů na novější...[/QUOTE]
Dík Už to de :)
...tak třeba to bude tím, že jsis je jen stáhnul? :D Jinak bych konzultoval manuál, zejména co říká o podporovaných grafických kartách a požadovaných driverech, neb to asi bude chtít update driverů na novější...[/QUOTE]
Dík Už to de :)
Čus nevíte někdo co může způsobovat to že když zapnu WRC4 (world rally cham......4) Tak mi to spande když se tam ukáže press enter V kompatibilitě mi to píše (Vstup XML nelze zobrazit pomocí šablony stylů XSL. Opravte tuto chybu a klikněte na tlačítko Aktualizovat , nebo akci zopakujte později. Uvedený modul nebyl nalezen.) Dam aktualizovat tak to nic nedělá Fakt nevim