Ahoj, chtěl bych si pořídit monitor, který nebude nebude zbytečně unavovat oči, které parametry mám při výběru sledovat ?
Kdyby jste někdo chtěl pomoci konkrétně, vybírám širokoúhlý IPS optimálně asi 24", vhodný pro amatérské zpracování fotografií, stejně tak pro sledování filmů a běžnou příležitostnou kancelářskou práci, cena orientačně 6-8000.
díky,
T.
Kdyby jste někdo chtěl pomoci konkrétně, vybírám širokoúhlý IPS optimálně asi 24", vhodný pro amatérské zpracování fotografií, stejně tak pro sledování filmů a běžnou příležitostnou kancelářskou práci, cena orientačně 6-8000.
díky,
T.
DELL U2412M. Koupil bych ho na MALLu (kde vim, ze bez kecu do 14 dnu vratej penize vzdycky) a zkusil bych behem par dnu, jestli to moje oci snesou nebo ne ;) A jestli ne, tak bych ho vratil ;)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Zdravim,
Doporucuji Dell UltrsaSharp 3007WFP-HC - 30". Puvodni cena 45.000, necham za 12.000
Vice zde: veveve.ronostudio.cz/video_prodej/videotechnika.htm
Dejte vedet, urcite se domluvime:)
Roman
Doporucuji Dell UltrsaSharp 3007WFP-HC - 30". Puvodni cena 45.000, necham za 12.000
Vice zde: veveve.ronostudio.cz/video_prodej/videotechnika.htm
Dejte vedet, urcite se domluvime:)
Roman
Díky za tip, díval jsem se že U2412M měl problémy s blikáním, ale v revizi A4 už je snad v pořádku, zkusím se na něj mrknout. UltraSharp bude určitě nabušený, ale nejspíš bych asi nechtěl déle jetý kus ... o r.v. se stejně nepřesvědčík, páč na http://www.ronostudio.cz/video_prodej/videotechnika.htm nic není :-)
Chttělo by to něco s regulací jasu (ne pomocí PWM) protože oči nejvíce namáhá to světlo, u2412m doporučuji a nic určite neproblikává! Objednával jsem z alfy.
Matherdet, díky za info, tohle přesně jsem chtěl vědět (PWM).
Co takový BenQ BL2411PT , máte někdo zkušenost ?
Co takový BenQ BL2411PT , máte někdo zkušenost ?
[QUOTE=tomek7;547304]Co takový BenQ BL2411PT , máte někdo zkušenost ?[/QUOTE]
Jak chceš. Ale napsal jsem to dost nejasně, ten Dell má PWM regulaci ale jde to snížit na (pro mě) dost nízkou úroveň, je kvalitně zpracovaný a má hodně funkcí (to s tím blikáním je podle mě nějaká sranda...osobně používám Fujitsu L19-2 starý skoro 10 let. Není to nic extra ale mě stačí a taky nebliká) S tím BenQ zkušenosti moc lidí mít nebude. Ten dell je zažitá klasika a jeho koupí nic nezkazíš. Můžeš zkusit BenQ a kdyžtak ho vrátit,ale je taky dražší o 700. Každopádně hlavní věcí je dobře nasvícený pokoj
Jak chceš. Ale napsal jsem to dost nejasně, ten Dell má PWM regulaci ale jde to snížit na (pro mě) dost nízkou úroveň, je kvalitně zpracovaný a má hodně funkcí (to s tím blikáním je podle mě nějaká sranda...osobně používám Fujitsu L19-2 starý skoro 10 let. Není to nic extra ale mě stačí a taky nebliká) S tím BenQ zkušenosti moc lidí mít nebude. Ten dell je zažitá klasika a jeho koupí nic nezkazíš. Můžeš zkusit BenQ a kdyžtak ho vrátit,ale je taky dražší o 700. Každopádně hlavní věcí je dobře nasvícený pokoj
Rozumím tedy dobře, že to chce to buď monitor bez PWM regulace, nebo monitor, který umožňuje snížit úroveň osvětlení na nízkou úroveň třeba i s PWM ?
ano a ještě osvětlit místo, kde je monitor...nejlépe 1m po obou stranách lampy svítící do stropu a nahoře ještě lustr.