Pomoc s výběrem RAM
Zdravím,
mám tuto základní desku ASUS P7P55D-E LX (ATX, socket 1156, Intel P55, 1x PCIe x16, 4x PCIe x1, 2x PCI, 4x DDR3, 6x SATA, 2x SATA 6Gb/s, 1x eSATA, 1x Gb LAN, 2x USB 3.0, audio 7.1) a potřeboval bych dokoupit k nynějším 4 GB dokoupit ještě další 4 GB. Jakou znaašku a typ RAM mi doporučíte?
Díky
mám tuto základní desku ASUS P7P55D-E LX (ATX, socket 1156, Intel P55, 1x PCIe x16, 4x PCIe x1, 2x PCI, 4x DDR3, 6x SATA, 2x SATA 6Gb/s, 1x eSATA, 1x Gb LAN, 2x USB 3.0, audio 7.1) a potřeboval bych dokoupit k nynějším 4 GB dokoupit ještě další 4 GB. Jakou znaašku a typ RAM mi doporučíte?
Díky
Stávající paměti jsou tyto: Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, operační paměť DDR3, frekvence 1600 MHz, časování CL9 (9-9-9-27), 1.65V, hliníkový chladič, balení v boxu
Pak je nejlepší koupit stejné: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Doporučil bych je provozovat na 1333/1.5V.
Doporučil bych je provozovat na 1333/1.5V.
Díky za odpovědi, akorát tam dám místo 2x 2Gb 1x 4GB, protože tam díky chladiči procesoru Gelid Solution Tranquillo nemám místo.
Nazdárek všem potřeboval bych poradit, hodlám rozšířit stav paměti v pc. potřebuji to zvednout na 8Gb zatim dočasně než našetřím na překopání zastaralé desky atd.Mám tam tyto paměti 2x Kingston 99U5316-033,A00LF každá pamět má 2Gb poradíte mi co k nim aby mi to vše šlapalo jak má nerad bych něco koupil a pak zjistil že si spolu nerozumí.děkuji všem za odpověď
p.s. mám tuhle desku Gigabyte GA-EP43-UD3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
p.s. mám tuhle desku Gigabyte GA-EP43-UD3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Nekupuj nic, nemá to význam. V upgradované sestavě bys je nevyužil. Pokud po nich přesto neodolatelně toužíš, projdi bazary. U nových modulů je problematická cena i dostupnost.
A když bych chtěl do sestavy koupit novou desku a ramky a grafiku a procesor nechat co by jsi mi doporučil? mám ted toto Typ CPU QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 2666 MHz (8 x 333), Název základní desky Gigabyte GA-EP43-UD3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN), Grafický adaptér NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST (2048 MB), jinak W7 64bit bral bych to tak kolem 3-4 tis kdyby to vyšlo tak pokud by jsi něco poradil byl bych vděčen potřebuju totiž to pc zrychlit nutně je fakt už pomalý
Co přesně tě brzdí? Novou slušnou desku na s775 už taky neseženeš. Upgrade v podstatě znamená kompletní výměnu základního HW (deska + procesor + paměť). Ovšem [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je více než dvojnásobek tvého rozpočtu.
děkuji něco podobnýho jsem potřeboval no hold budu muset změnit priority a udělat upgrade pc aby to zase za něco stálo.díky za tip
A jestli ti jde o výkon ve hrách, tak přihoď 5 tisíc na novou grafiku, protože upgradem jenom desky, RAM a CPU se starou grafikou toho moc nezískáš. A možná ještě litr na nový zdroj.
Edit: Jak tak čtu tu nynější sestavu, vrtá mi hlavou v čem je počítač tak pomalý. Snad kromě her a nějakých opravdu náročných věcí musí stačit na vše. Jestli spíš není jen zabordelený systém.
Edit: Jak tak čtu tu nynější sestavu, vrtá mi hlavou v čem je počítač tak pomalý. Snad kromě her a nějakých opravdu náročných věcí musí stačit na vše. Jestli spíš není jen zabordelený systém.
Mám jenom takový malý dotaz. Chtěl jsem si ramky rozšířit na 16 giga (rozmařilost) a hledal jsem nějaké, zalíbily se mi tyto http://www.booth.cz/patriot-16gb-4x4gb-viperx-3rd-ddr3-1600mhz-cl9-1-5v-cerveny-chladic-xmp-1-3/ . Nějaké pro nebo proti? ať vím, jestli do toho mám nakonec jít.
Ahojte, dneska jsem si přikoupil ke stávajícím pamětím 2x2GB tyto paměti RAM Corsair 4GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Vengeance Low profile - Operační paměť 2x2GB, PC3-12800, CL9-9-9-24, napětí 1.5V, XMP. Vložil jsem je do mé základní desky ASUS P7P55D-E LX (ATX, socket 1156, Intel P55, 1x PCIe x16, 4x PCIe x1, 2x PCI, 4x DDR3, 6x SATA, 2x SATA 6Gb/s, 1x eSATA, 1x Gb LAN, 2x USB 3.0, audio 7.1), ale windows (Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM) mi zobrazuje pořád 4 GB. Nevíte v čem by mohl být problém?