Nejde spustit Win 7
Mám problém se spuštěním windowsu 7. Normálně začíná nabíhat, ale jak tam má skočit modrá obrazovka s nápisem "Vítejte", místo toho se tam objeví modrá obrazovka s chybovou hláškou, probleskne docela rychle, takže si jí ani nestíhám přečíst, a někdy tam ani neskočí a je jenom černo a nic se neděje. Zkoušel jsem windows přeinstalovat, ale je to pořád stejné. Jen se to začíná dít po naistalování grafického ovladače (zkoušel jsem ty nejnovější i ten co jsem dostal na CD od výrobce). Windows jde spustit jen přes nouzový režim. Začalo to při obyčejném čtení zpávy na seznamu, obrazovka zčernala a od té doby to nefunguje.
Prosím poraďte
Díky
Prosím poraďte
Díky
otestuj HDD pomoci chkdsk, nebo z HirensBootCD pomoci HDDRegenerator, pripadne SpinRite / level 2 /, je mozne ze mas poskozene ovladace na HDD.
Jestli to začne dělat až po nainstalování grafiky, tak bych logicky šel po ní. Jaká je konfigurace? Je možné zkusit s jinou grafikou?
Restet BIOSu jsem udělal (žádný výsledek)
Mam ATI Sapphire TOXIC HD6850 1GB (256) aktiv
S kámošem jsem domluvenej, že v pátek skusíme jinou kartu, tak uvidím jak to dopadne.
Projel sem to přes ten chkdsk, opravilo to nějaký chyby ale je to furt stejný.
Mam ATI Sapphire TOXIC HD6850 1GB (256) aktiv
S kámošem jsem domluvenej, že v pátek skusíme jinou kartu, tak uvidím jak to dopadne.
Projel sem to přes ten chkdsk, opravilo to nějaký chyby ale je to furt stejný.