Problém po reinstalu XP
Zdravím,syn mi přeinstaloval Xpéčka(originál) a od té doby mám problém se zvukem(Realtek AC 97),když instaluji ovladače,dojde k závažné chybě systému,restartuje se počítač a nic se nenainstaluje.Dnes jsem prohledala počítač a zjistila jsem,že mám Realtek AC 97 na Disku c:70 soborů a Realtek AC 97 na disku D:67 soborů.Asi bych měla odintalovat Realtek z PC a zkusit ho nainstalovat znovu,ale na to už nějak nemám roky.Někde jsem se dočetla,že problém se vyřeší nainstalováním SP3,ale ten mi nejde stáhnout ani z Miicrosft Windows Update.
Mám Operační systém Windows XP Professional Servis Pack 2
Základní deska:Hewlett-Packard.model 0968 h
Máte prosím nějakou radu,nebo je to rovnou na nový reinstal.
Děkuji.solangei
Mám Operační systém Windows XP Professional Servis Pack 2
Základní deska:Hewlett-Packard.model 0968 h
Máte prosím nějakou radu,nebo je to rovnou na nový reinstal.
Děkuji.solangei
Neinstalujes tam nahodou 64 bitove drivery ? Ja se tak jednou seknul a taky me to vzdy restartovalo pc pri pokusu o nainstalovani .
Jinak bych postupoval takto , pokud se nejedna o problem vyse popsany :
Reinstal Windows , update na service pack 3 (pouzij google tam ho jiste najdes) , nasledne nainstalovani ovladacu .
Jinak bych postupoval takto , pokud se nejedna o problem vyse popsany :
Reinstal Windows , update na service pack 3 (pouzij google tam ho jiste najdes) , nasledne nainstalovani ovladacu .
Tak jsem se trochu pohrabala na netu i v počítači,SP3 se mi nikdy nedstahoval do konce,končil na 30,5 mega,ale teď se mi to nějak podařilo a už ho instaluji a k tomu Realteku AC 97,pokud dám přeinstalovat ovladač,napíše mi to:Je požadován soubor ALCXWDM.SYS.V počítači jsem objevila několik stejných souborů,ke dvěma jsem nastavila cestu a skončilo to restartem a hláškou,že v systému došlo k závažné chybě.Tak co s tím?Předem díky.solangei