Zamrznutí win 8.1
Při běžné práci na internetu mi nečekaně zamrzává notebook. Mám win 8.1, 64bit. Naskočí mi hláška, že se počítač musí restartovat a že si mám online vyhledat chybu DRIVER_POWER_STATE_FAILURE. Notebook mám tak necelé dva měsíce a stalo se mi to dneska poprvé (3x za pár hodin). Nevíte někdo co s tím? Nevyznám se v tom a na internetu jsem našla že snad přeinstalovat OS. :(
Díky za každou radu
Díky za každou radu
Z toho plyne poučení - jakmile to funguje, tak vypnout všechny aktializace a nešahat na to, co funguje... Jinak se tohle může stát kdykoliv a kdykoliv se to bude opakovat.
no, samozrejme instalovat aktualizace je nutne, ba temer nezbytne.
co to haze presne ta hlasku? cetnost se zvysuje?
co to haze presne ta hlasku? cetnost se zvysuje?
Díky za rady, no teď mi tak nějak došlo, že mi to udělá tak při každém druhém ,,probuzení" počítače ze spánku. A hodí to tam smailíka :( něco ve smyslu, že je někde chyba a že je problém v tom, co jsem už víše psala, že si to mám najít na internetu.
A prosím kde a jak zjistím ten špatný ovladač a jak to opravit? Zvládnu to sama jako laik? Nemám komu to svěřit a počítač potřebuju kvůli práci do školy.
A prosím kde a jak zjistím ten špatný ovladač a jak to opravit? Zvládnu to sama jako laik? Nemám komu to svěřit a počítač potřebuju kvůli práci do školy.