Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: bílý monitor

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    4

    dobry den, mam monitor LG Flatron L226WTQ-SF asi 6 let, a nyni kdyz jej chci zapnout,tak je bila obrazovka,ale pc bezi. kdyz ho chvili zapinam a vypinam******* tak se vetsinou "chytne"*, ovsem je to horsi a horsi. pripojen ho mam obema kably jak D-SUB tak+ DVI-D (nevim proc obema je to od zacatku) k teto sestave :
    Operační systém Microsoft Windows 7 Professional
    Verze 6.1.7601 Service Pack 1 Sestavení 7601
    Další popis systému Není k dispozici
    Výrobce systému Microsoft Corporation
    Název systému PC
    Výrobce systému System manufacturer
    Model systému System Product Name
    Typ systému x64-based PC
    Procesor Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz, 2000 Mhz, jádra: 2, logické procesory: 2
    Verze systému BIOS/Datum American Megatrends Inc. 1202, 27.3.2007
    Verze SMBIOS 2.4
    Adresář systému Windows C:Windows
    Systémový adresář C:Windowssystem32
    Spouštěcí zařízení DeviceHarddiskVolume1
    Národní prostředí Česká republika
    Vrstva HAL (Hardware Abstraction Layer) Verze = "6.1.7601.17514"
    Uživatelské jméno PCPersonal Computer
    Časové pásmo Střední Evropa (běžný čas)
    Nainstalovaná fyzická paměť (RAM) 2,00 GB
    Celková fyzická paměť 2,00 GB
    Volná fyzická paměť 695 MB
    Celková virtuální paměť 4,00 GB
    Volná virtuální paměť 1,45 GB
    Prostor stránkovacího souboru 2,00 GB
    Stránkovací soubor Cagefile.sys
    graficka karta je tusim: radeon X1600
    zdroj 400W
    zkousel jsem jiz vymenit baterii na zakladove desce, stahnout a nainstalovat nove ovladace ke GK, ovsem vse marne. nekdy se chytne a pak ho i vypnu a zapnu a porad dobre, ale pak treba restartuji a uz se nechytne. kdyz jede neni na nem znamka vady v barvach, nebo necem podobnem. take kdyz pri bile obrazovce dam print screen a pak to otevru, je tam normalne plocha.take nemam nikoho u koho bych monitor mohl vyzkouset, vsichni maji laptop :-( predem dekuji za nejakou radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Zkousel jsi monitor s jinym PC?

    Tohle vetinou dela monitor ve kterem odchazeji kondenzatory a blbne detekce signalu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    4

    takze vymena monitoru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od mlhov7 Zobrazit příspěvek
    takze vymena monitoru?
    Napred to vyzkousej s jinym PC
    Pokud by to delalo i s jinym dalo by se uvazovat o oprave Neni to tak narocne
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    4

    jeste jedna vec: kdyz odpojim D-SUB tak se mi monitor po chvilce vypina a vzhledem k tomu ze mne zapnuti trva asi pul hodiny to je nemile(asi tisickrat vypinam a zapinam monitor nez se chytne) a jeste se chci zeptat mam tv Panasonic TX-L42ET5E ale kdyz ho zapnu pres D-SUB, tak mi jede v horsim rozliseni (coz mi az tak nevadi), ale nemohu na nem spustit hru shotonline(vicemene to jedine co na pc delam). pise mi to neco o erroru directx, pritom kdyz jsem na monitoru mel zapojen pouze D-SUB tak mi hra jela normalne. a kdyz na te tv chci nastavit jine rozliseni tak to nejde, ani se mi tam ve vlastnostech nezobrazi graficka karta
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Hmm, tak ze by byl nakonec nejaky problem primo s graf. kartou?

    Nejjednodussi fakt bude zkusit ten monitor s jinym PC, at zjistis v cem je problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    4

    tak monitor na notebooku take nejel to znamena navsteva nejake opravny. ale stale nemohu tu svou hru spustit na tv :-( nevite jak na to? jestli treba koupit nejakou redukci z DVI-D na HDMI?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. LCD: Monitor do 2,5k
    Od bst v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-12-2012, 10:49
  2. LCD: monitor lcd LG-tenoučká čára přes monitor
    Od fumare v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2011, 11:34
  3. Monitor do 15k
    Od Namelessone v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-09-2010, 13:55
  4. Pruhy na monitoru (bílý monitor)
    Od pjvoky v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-12-2009, 17:14
  5. LCD: Monitor na hry
    Od altair_87 v sekci Monitory
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 02-06-2009, 07:26