Windows 7 nejde zapnout
Dobrý den,
mám takový problém, vlastním notebook hp pavilion dv6-6b60ec a asi po roce od jeho koupení ve většině případů(vždycky ne)nejde zapnout. Když ho chci zapnout tak většinou zamrzne na obrazovce s logem windows.
Tak jsem PC reinstaloval a fungoval do te doby něž jsem doinstaloval ze stránek HP ovladač na grafickou kartu.(nevím jestli to není náhoda)Pak zase začal zamrzávat.
Ještě bych chtěl říct že když pc zamrzne a vypnu ho (buď odpojením od sítě nebo podržením tlačítka napájení) a pak zapínám a vypínám a zapínám tak třeba po 4. naběhne
Pc už není v záruce,
Předem děkuji za každou odpověď.
mám takový problém, vlastním notebook hp pavilion dv6-6b60ec a asi po roce od jeho koupení ve většině případů(vždycky ne)nejde zapnout. Když ho chci zapnout tak většinou zamrzne na obrazovce s logem windows.
Tak jsem PC reinstaloval a fungoval do te doby něž jsem doinstaloval ze stránek HP ovladač na grafickou kartu.(nevím jestli to není náhoda)Pak zase začal zamrzávat.
Ještě bych chtěl říct že když pc zamrzne a vypnu ho (buď odpojením od sítě nebo podržením tlačítka napájení) a pak zapínám a vypínám a zapínám tak třeba po 4. naběhne
Pc už není v záruce,
Předem děkuji za každou odpověď.
Vypadá to na vadnou grafiku, která je součástí základní desky. Brácha měl tyto samé potíže co popisuješ.Když se mi jeho noťas dostal do ruky, tak procesor skoro neustále měl 100% vytížení a teplota kolem 80 stupňů, na což není stavěné chlazení. Všeho příčinou, byly různé programy po spuštění.Po vyčištění noťasu od balastu ho měl ještě funkční asi 3 týdny než u plně klekl a nešel zapnout. Oprava je buď výměna základní desky, nebo pečení grafiky horkovzdušnou pistolí.První zapečení se nepovedlo, při druhém zapečení jsem nahříval jak grafiku tak i čip který je mezi procesorem a grafikou a je součásti chlazení. Zatím má noťas funkční asi 4 měsíce. Podotýkám že má noťas HP ale jiný typ asi tento HP Pavilion dv6-3060ec, přesně si ho nepamatuji ale má tam AMD procesor.