internet(DSl)-avast problém
Ahojte včera som si preinštaloval komplet windows a po preinštalovaný išiel internet a všetko ako malo.Nainštaloval som aj avast všetko včera išlo.Dnes ráno pustím PC avast sa mi aktualizuje a po aktualizácii avastu ak idem niečo stiahnuť tak mi stahovanie internetu klesne na úplné minimum až napíše zrušené a už mi nejde internet až do reštartu PC.Dnes som zistil že keď som vypol avast komplet a niečo skúsil stiahnuť tak to išlo bez problémov.Poradili by ste čo treba v avaste v nastavenie alebo niekde nastaviť aby mi pekne stahovalo z internetu aj keď budem mať spustený avast?
Zkus následující postup:
[LIST=1]
Odinstaluj stávající verzi. Stáhni avast! Uninstall Utility a v nouzovém režimu odstraň zbytky. Stáhni a nainstaluj nejnovější dostupnou verzi programu.
[LIST=1]
Máš aktuální ovladač síťové karty a staženy všechny záplaty OS? Používáš SW firewall (mimo integrovaného)?
Áno ovládače sú aktuálne.Všetko nainštalované stiahnuté.A ako myslíš či používam sw firewall mimo integrovaného?Tomu nechápem.
[QUOTE=kalipaca;550700]A ako myslíš či používam sw firewall mimo integrovaného?Tomu nechápem. [/QUOTE]
Pokud nevíš, o co jde, pak to nepoužíváš. ;)
Pokud ti absence webového štítu vadí, vrať se k předchozí funkční verzi (a neaktualizuj). Technické problémy nejlépe vyřešíš na fóru Avastu.
Pokud nevíš, o co jde, pak to nepoužíváš. ;)
Pokud ti absence webového štítu vadí, vrať se k předchozí funkční verzi (a neaktualizuj). Technické problémy nejlépe vyřešíš na fóru Avastu.
V posledním buildu (9.0.2011) kompletně překopaly webový štít, takže bude pár verzí trvat, než se vychytají mušky.
tento problem jem resil nedavno na WXP u znameho, stacilo ve spravci zarizeni->sitove adaptery odebrat/zakazat Avast! zarizeni / presny nazev uz si nepamatuji, ktere bylo spojeno s nejakym nV ethernetem na MB /
nato jsem odinstaloval ve vlastnostech site Avast! firewall filter, restart a vse OK
BTW: pisu to z hlavy, takze nazvy polozek asi nebudou presne...
nato jsem odinstaloval ve vlastnostech site Avast! firewall filter, restart a vse OK
BTW: pisu to z hlavy, takze nazvy polozek asi nebudou presne...
Problém byl identifikován a opraven mimořádnou záplatou: http://forum.avast.com/index.php?topic=143211.0