Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: "Nebyl zjisten zadny signal" - kde je zakopany pes?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    Mam tu delikatni problemek. Pri hrani BF4 mi zcernala obrazovka a napsalo mi to "Nebyl zjisten zadny signal". Zvuk ve sluchatkach se sekl a jediny zpusob jak se vratit do systemu byl tvrdy restart.
    Obavam se, ze je neco s grafikou, ikdyz ji nemam ani rok. Da se nejak vytahnout ze systemu vypis chyb? Aby se vubec zjistilo, kde je problem.
    Moje konfigurace: i3 2120
    MSi P67A-C43 (B3)
    HD7850OC 2GB Sapphire
    8GB ram HyperX blue
    Seasonic S12II 520W
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    Neexistuje nejaky program, ktery by bezel celou dobu a az by pocitac klekl tak po jeho opetovnem zapnuti bych si z toho programu vyjel zpetny hlaseni chyb?
    Jedine tak bych asi zjistil, kde je skutecne problem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    329

    Myslím, že sis správně odpověděl sám. Odešla ti grafika. Náprava je její výměna. Na stáří vůbec nehleď. Chybový výpis nečekej, protože když se PC kousne, tak logicky ani nevytváří žádný chybový protokol.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    Tak zatim ji mam v zaruce takze bych mohl reklamovat, ale pochybuji, ze mi reklamaci uznaji. A to z toho duvodu, ze se mi to dneska stalo pri diablu. Drive mi to neslo (tedy minuly rok) se ctyrma modulama ram.
    Tak jsem zkusil jen dva moduly (4gb) a do ted to jelo v pohode. AC 4 jsem hral nekolik hodin bez nejakeho padu a diablo to same, tak proc az ted?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    872

    muzes zkusit HWInfo, nebo OCCT...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    OCCT jsem zkousel, hlavne na CPU a to bylo stabilni. Zkousel jsem pres noc i na grafiku a taky stabilni a na ram test taky.
    Jediny, co jsem jeste nezkousel je cisty OS.
    Uz opravdu nevim, co stim. Nejradsi bych vzal celou bednu, prodal a koupil komplet novy PC. Problem by se vyresil raz dva
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    Obnovuji tema.
    Po preinstalovani na Windows 8.1 se mi opet zvuk sekl a tentokrat to ukazalo na obrazovce tenhle paskvil (viz. screen). Hral jsem zrovna betu warlords of draenor.
    Jedu na 4GB ram, protoze na dalsi dva moduly se mi pocitac vypina a zapina. Nejspis vadny ramky nebo sloty, nevim.
    Asi to opravdu vypada na GPU. Co myslite?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_0270.JPG 
Zobrazení: 137 
Velikost: 2.08 MB 
ID: 29988  
    Naposledy upraveno uživatelem mike033: 01-08-2014 v 15:55
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Vadná grafika, resp. jej chladenie
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    Myslis, ze to v alze uznaji kdyz jim tam k tomu prilozim tuto fotku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    872

    reklamace grafiky, asi chybna/prehrivajici VRAM, zaneseny chladic GPU?

    edited: srry, robky uz udpovedel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    Chladic zaneseny neni. PC vyfoukavam vzduchem.
    Za tyden (po dovolene) tedy poslu GPU na reklamaci, snad mi ji uznaji.

    Diky

    A s tema ramkama nevite, co by mohlo byt? Vadna deska?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    329

    Ačkoliv jsem se s tím již setkal, porucha nové ZD je opravdu jen řídká náhoda. Při odesílání GPU nezapomeň jej poslat v antistatickém balení, ať ti to uznají.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    Citace Původně odesláno od bastlir Zobrazit příspěvek
    Ačkoliv jsem se s tím již setkal, porucha nové ZD je opravdu jen řídká náhoda. Při odesílání GPU nezapomeň jej poslat v antistatickém balení, ať ti to uznají.
    Predpokladam, ze tim "ZD" myslis motherboard. Deska je uz par let stara a nova rozhodne neni.
    GPU poslu v puvodni krabici. Tak, jak mi prisla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    329

    Už snad jen pro zajímavost.
    V dobách, kdy HDMI bylo ještě neznámým pojmem, setkal jsem se zajímavou závadou. Na monitoru se objevila hláška o absenci signálu. Proto jsem k PC připojil servisní monitor a vše fungovalo, jak má. Tak jsem k servisnímu PC připojil i zákazníkův monitor a opět vše OK. Takže jsem ještě kontroloval zákazníkův kabel mezi GK a monitorem, jestli není ulomený či ohnutý nějaký pin. Nebyl ... a navíc jsem "prosvítil" jednotlivé žíly, kde rovněž nebyl žádný problém. Už ze zoufalství jsem přeci jenom vyměnil onen kabel a kupodivu zákazníkova sestava začala pracovat. Nakonec jsem přišel na to, že u původního kabelu byl jeden pin v konektoru uvolněný a při nasunutí kabelu na GK onen pin zajel do těla vlastního konektoru. Jenže také častečně zůstal nasunutý do nevodivé části konektoru GK, takže při odpojení kabelu se pin vytáhl do původní polohy.
    Taková kravina a co mě stála času! :-)
    Naposledy upraveno uživatelem bastlir: 02-08-2014 v 13:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    292

    Heh, no kabelama to urcite u me nebude. Mam totiz HDMI a dva DVI a vsech to dela. To mi pripomnelo, ze to musim pripsat do reklamace .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. "no signal detected" na monitoru po neúspěšném pokusu o odemčení jádra u X3
    Od Karlos7 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-04-2012, 21:45
  2. NB "KT0AB" nejde nainstalovat zadny Windows
    Od Kazi4949 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-03-2012, 09:50
  3. Nová VGA, monitor hlásí "No signal"
    Od Iselor v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-06-2011, 20:08
  4. Zapnu PC, třikrát pískne, monitor hlásí "No signal"
    Od Eso.Shamster v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-05-2010, 21:52
  5. "NO INPUT SIGNAL" Zatuhnutí GK?
    Od sandlberg v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 20-05-2009, 21:21