Hezký večer.Potřeboval bych poradit, jak mám uložit nastavení grafického ekvalizéru v přehrávači VLC. V příloze A je jak to nastavím a potom dám zavřít. Při přehrávání hudby atd. je vše v pořádku, ale jakmile vypnu celý přehrávač VLC a znova najedu, tak se vše vrátí do stavu, jak je v příloze B. Díval jsem se do nastavení, ale nikde jsem nic nenašel :rolleyes:
[ATTACH=CONFIG]29384[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29385[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]29384[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29385[/ATTACH]
IMHO nepomohlo by přehrávač spustit jako administrátor, přivést potřebná nastavení a posléze již spouštět s normálními právy?
Ahoj kevin00, tak jsem to zkusil přes správce,ale je to pořád stejné :thumbdown. Je to celkem kravina,ale jít by to přece mělo, ne? :notsure
Tak jsem chvíli pátral po řešení problému a funkce trvalého uložení předvolby ekvalizéru není implementována. Pokud je ekvalizér jakýmkoliv způsobem nastaven po vypnutí/zapnutí přehrávače je nutno jej nastavit znovu.
Vyzkoušej tento postup:
[LIST=1]
Otevři VLC Player a přejdi do jeho Nastavení (CTRL + P) Ve spodní části otevřeného okna zatrhni možnost Zobrazit nastavení - Vše Ve stromové struktuře vyhledej cestu Zvuk - Filtry - Ekvaliér Proveď nastavení ekvalizéru a ulož jej pomocí tlačítka Uložit Restartuj VLC Player a zkontroluj nastavení ekvalizéru
Vyzkoušej tento postup:
[LIST=1]
Tak jsem to zkoušel a výsledek je pořád negativní. Chyba je v tom,jak jsi napsal ......funkce trvalého uložení předvolby ekvalizéru není implementována...... a přes to asi vlak nejede :thumbdown. Nicméně mockrát Ti děkuju za ochotu. Stejně si ale myslím, že to vývojáři trošku nezvládli - nechápu, proč by se to nemohlo uložit :notsure.