Ati radeon hd 5970 4gb toxic Crossfire???????
Nazdarek vsichni chtel bych se tady jen tak ze zajimavosti zeptat zda/li jde s touto grafickou kartu ati radeon hd 5970 4gb toxic http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=340&lid=1
dat nejaka jina graficka karta ktera je nini v prodeji do crossfire?Vubec o tom nic nevim tak se jen tak pro zajimavost ptam odborniku.
dat nejaka jina graficka karta ktera je nini v prodeji do crossfire?Vubec o tom nic nevim tak se jen tak pro zajimavost ptam odborniku.
CF jde jen s kartami stejne generace.
/E: ano, viz info od AMD
/E: ano, viz info od AMD
Takze sla byt tam kterakoli graficka karta s generace 5970 at uz je je jakakkoli bez toho aniz byt to byla dvoujadrova jako tato Toxic verze?
Ano, jdou 5830, 5850, 5870 nebo tedy druha 5970. Nicmene o smyslu neceho takoveho mam pochybnosti, protoze 1) u serie HD5000 bylo CF jeste docela bidne, rozumne skalovani prislo s HD6000, 2) skalovani nad dve GPU uz dost ztraci na ucinku (obzvlast viz bod 1)). Takze narust vykonu o 10 % bych oznacil za uspech..
Vim ze to sem nepatri ale kdyz uz rikas tohle tak bych se chtel zeptat co si myslis o SLi zapojeni.Tak nejak jsem premyslel o Sli grafik gtx 770 protoze je cenova jeste dostupna nez gtx 780.Mohl by jsi mi nejakou takovou kartu doporucit z rodiny gtx 770.Jo jinak mam zdroj 950 w corsair a procesor intel core i 7 4820 k.Stacil by na to tenhle zdroj,nejak se mi nechce kupovat dalsi
Nějaký test třeba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Zdroj by stačit měl, ohledně nejvhodnější karty by asi bylo dobré vědět jakou máš desku s ohledem na chlazení, kolik místa by pro obě karty bylo. V jakém rozlišení hraješ?
moje sestava je takovato [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ,[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , vsechno bych chtel objednavat s alza .cz tak kdyby mi tady nekdo poradil presnou grafickou kartu bycl bych mu za to mooc vdecny
Takže sestavu už máš doma nebo budeš teprve objednávat? Jestli to má být jen na hry, asi bych nešel do socketu 2011, u herní sestavy nějak nevidím výhodu oproti socketu 1150. Ty karty tedy mají být hned dvě do SLI? V tom případě bych se díval po verzi s 4 GB paměti. Předpokládám, že chceš hrát alespoň v 2560x1440, nebo na více monitorech, aby to SLI mělo smysl.
A ještě bych zvážil kde to koupit, Alza je dražší, třeba v Alfacompu pořídíš case o 500,- levněji, CPU o víc než 3 kila ...
A ještě bych zvážil kde to koupit, Alza je dražší, třeba v Alfacompu pořídíš case o 500,- levněji, CPU o víc než 3 kila ...