Samovolné resetování pc
Ahoj mám takový problém že se mi pc samovolně restartuje. Rok pc šlapalo v pohodě až teď se začalo restartovat i když nebylo v zátěži. Reklamoval jsem všechny komponenty i zdroj dal na reklamaci a řekli mi že zdroj je v pořádku. Už fakt nevim čím to muže být někdy se stane že dokonce 3krát se restartuje než naběhne a někdy dokonce i nenaběhne.
Sestava:
Intel core i5
MSI ZH77A-G41
Ramky 8gb
Grafika nvidia geforce GTX650
Zdroj Zalman ZM500-LE 500W
Díky za pomoc..
Sestava:
Intel core i5
MSI ZH77A-G41
Ramky 8gb
Grafika nvidia geforce GTX650
Zdroj Zalman ZM500-LE 500W
Díky za pomoc..
Otestuj pc na linuxu,pokud se bude restartovat je to HW závada. Dále mužeš zkusit jet na integrovanou grafiku,udělat test pamětí,pokud vše selže tak zbývá zdroj nebo deska.
Taky sem zkoušel integrovanou grafiku a na ní to jelo dobře,takže sem si logicky myslel že je chyba v grafice.Jenže nakonec se ukázalo že stejně to bylo celou dobu zdrojem i když podle všech byl v pořádku.Nakonec to ukázal OCC a test power suply
P.S. podívej se co máš těsně před restartem za chybu v logu windows
---------- Doplněno v 11:41 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 11:38 ----------
A eště pokud má MSI desku nemusí zkoušet přez linux,ale měl by mít Wink což je linux a měl by být nainstalovanej aktualizacema od MSI
P.S. podívej se co máš těsně před restartem za chybu v logu windows
---------- Doplněno v 11:41 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 11:38 ----------
A eště pokud má MSI desku nemusí zkoušet přez linux,ale měl by mít Wink což je linux a měl by být nainstalovanej aktualizacema od MSI
Ahoj lidi, mám podobný problém- mám si založit své vlákno, nebo se mohu přidat a plakat na stejném hrobě?
Díky. M
Díky. M
Zdravim poteboval bych poradit.pred 2 tydny mi zacalo pc samovolne se resetovat nejdriv sem teda skusil odstranit viry pak sem skusil preinstalovat asi 3X win, skousel sem i zdroj vymenit ale nic nepomohlo,porad se mi samovolne resetuje a uz fakt nevim co by to mohlo zpusobovat akorad me napada ze asi bude cip na zakladni desce odchazet.nebo me napada jestli by to nemohlo byt PCI radicem na sata ?
je to stara sestava zakladni deska P4PB 400, procesor intel pentium 4 2,4ghz, grafika radeon HD 4650 1gb, ram 2,5gb ddr400
je to stara sestava zakladni deska P4PB 400, procesor intel pentium 4 2,4ghz, grafika radeon HD 4650 1gb, ram 2,5gb ddr400
Restartuje se kdy? Až v systému, náhodně nebo při zátěži? Teploty jsou jaké? Vidím 2,5 GB RAM, to bude nějaká divoká kombinace. Zkus PC jen s jedním modulem. Ten nový zdroj je co za značku?
zdroje sou stare ale zdrojem to asi neni ted sem vytahl ten PCI radis na pripojeni sata disku a zatim v pohode jinak ten co tam mam tak to je 250 wat model PL250 a ten druhej co sem tam mel ten je 300 wat a znacka eurocase ATX-300GTF jeste uvidim jestli se resetuje
jinac se pc resetuje i kdyz sem na netu samovolne kdy se mu zachce a aji i pri zatezi kdy se mu zachce resetovalo se kdyz sem mel vytahlej ten PCI radis na sata
tak pc se resetoval i kdyz PCI radic na sata byl odpojen jinak teplota v pc 38.9 pri zatezi 42.8 jinak pak po restartu se ukaze chybove hlaseni