21.1.2014 10:09
krivulakZdravím, mám "trochu" starší počítač, asi před rokem mi hodil BSOD a od té doby nevypaloval, ale normálně fungoval. Před pár dny hodil BSOD znovu. Už se mi to nelíbilo, proto jsem spustil MemTest86+. NO, zjistil jsem, že 1024Mb RAM vidí jako 720Mb, takže asi odešly nějaké čipy na ramce. Ale to není to podstatné. Protože se ekvivalentní ramka už nevyrábí, chtěl jsem se zeptat, co si musím zjistit, abych si pořídil ramky s vyšším taktem, které se ještě stále vyrábí.
Původní RAMka: 1024Mb UNB DDR2 CL4
Kompatibilita s touto ramkou se nemusí řešit, protože až budu mít jinou, tuhle prohodím oknem. Model desky dodám co nejdřív to půjde, jediné, co teď vím, je, že to byla stavěná sériovka od Packard Bell a GPU je Ati Radeon Xpress 200 a procesor Intel Celeron D 3,2GHz 1core, na víc si nevzpomenu, budu se muset kouknout.
Díky za odpověď!
Původní RAMka: 1024Mb UNB DDR2 CL4
Kompatibilita s touto ramkou se nemusí řešit, protože až budu mít jinou, tuhle prohodím oknem. Model desky dodám co nejdřív to půjde, jediné, co teď vím, je, že to byla stavěná sériovka od Packard Bell a GPU je Ati Radeon Xpress 200 a procesor Intel Celeron D 3,2GHz 1core, na víc si nevzpomenu, budu se muset kouknout.
Díky za odpověď!