Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: jaké ram do notebooku G750JX

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    38

    Zdravím,

    Mám notebook G750JX s 6GB RAM a chci dokoupit dalši 4 GB.

    Původní jsou integrované, takže netuším od jakého výrobce apod. přesně jsou.

    Co jediné vím je, že další musí být 1600MHz a 1,35V

    Jaké mi doporučíte ?

    Budu kupovat z Alzy, tak prosím typy pouze odsud...

    http://www.alza.cz/pameti/pameti-do-...=2&po=1&sc=272

    díky
    Naposledy upraveno uživatelem Rypicong: 21-02-2014 v 09:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Integrovaná paměť? To asi ne. Spíš tam máš 2 plus 4 GB, ale tahle cihla má celkem 4 sloty a ty se dostaneš jen ke dvěma, které budou volné. Nainstaluj si CPU-Z a podívej se na parametry pamětí co tam máš (frekvence, časování, voltáž) a kup ty samé.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    38

    OK a od jaké značky jsou OK ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Crucial, Patriot nebo Corsair.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    38

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Integrovaná paměť? To asi ne. Spíš tam máš 2 plus 4 GB, ale tahle cihla má celkem 4 sloty a ty se dostaneš jen ke dvěma, které budou volné. Nainstaluj si CPU-Z a podívej se na parametry pamětí co tam máš (frekvence, časování, voltáž) a kup ty samé.

    tak CPUz tvrdí toto....

    http://www.imagelink.cz/images/pamti.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    A záložka SPD?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    38
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    No vida, takže je to tak. Máš tam dva moduly - jeden 2 GB a druhý 4 GB, zapojené asi v nějakém asynchronním dual chanellu. Takže vem něco ze značek co psal Salamander, 1,35 V a 1600 MHz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    38

    OK, díky a zřejmě s CL 11 že ?

    Ještě, jak moc velký rozdíl může být mezi totou pamětí:

    http://www.alza.cz/crucial-so-dimm-4...11-d379573.htm

    a touto ?

    http://www.alza.cz/crucial-so-dimm-4...ge-d342619.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-12-2013, 16:10
  2. ASUS G750jx vs tato sestava
    Od Lukley v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 12-09-2013, 15:51
  3. LCD: Jake obycejne LCD k notebooku setrne k ocim?
    Od mr_lizard v sekci Monitory
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-09-2009, 13:29
  4. Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 25-09-2009, 23:19
  5. Jake je nej CPU(jádro) do Notebooku
    Od Slosi v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-12-2006, 02:07