Opotřebení baterie
Zdravím vespolek,
mám problém s něčím, co se týká baterie, ale nevím, kde je problém.
Nastíním situaci: baterie je na 7%, zapojím adaptér, ikonka nabíjení hlásí nabíjení -> 'graficky' se dobíjí (stav: Nabíjí se), ale pouze 2x. Poté se přepne ne Nenabíjí se a zůstane na 7%.
Chtěl jsem zjistit úroveň opotřebení baterie, stáhl jsem si tedy program Battery Info View. Ten mi hlásí Battery Wear Level: 1488%. Né, že bych s tím měl nějaké zkušenosti, ale přijde mi to jako kravina.
Stáhl jsem si tedy Battery Status. Ten hlásí Wear Level 0%. Druhá kravina.
No a nakonec jsem si stáhl Everest, který nehlásí radši nic.
Baterie je přibližně 3 roky stará.
Pokud jsem neuvedl nějakou životně důležitou informaci, potřebnou k vyřešení záhady, předem se omlouvám a zpětně doplním ^^
Díky za odpovědi ;-)
mám problém s něčím, co se týká baterie, ale nevím, kde je problém.
Nastíním situaci: baterie je na 7%, zapojím adaptér, ikonka nabíjení hlásí nabíjení -> 'graficky' se dobíjí (stav: Nabíjí se), ale pouze 2x. Poté se přepne ne Nenabíjí se a zůstane na 7%.
Chtěl jsem zjistit úroveň opotřebení baterie, stáhl jsem si tedy program Battery Info View. Ten mi hlásí Battery Wear Level: 1488%. Né, že bych s tím měl nějaké zkušenosti, ale přijde mi to jako kravina.
Stáhl jsem si tedy Battery Status. Ten hlásí Wear Level 0%. Druhá kravina.
No a nakonec jsem si stáhl Everest, který nehlásí radši nic.
Baterie je přibližně 3 roky stará.
Pokud jsem neuvedl nějakou životně důležitou informaci, potřebnou k vyřešení záhady, předem se omlouvám a zpětně doplním ^^
Díky za odpovědi ;-)