Rozmazani obrazu a zaseknuti
Ahoj ,
jsem tady poprve a mam takovy problem.Asi před měsicem dvěma se mi při hrani hry War thunder po 10 až 20 min začaly dělat na monitoru takove divne barevne odstiny a pak zamrzla,pomohlo jedine restartovani pc.Nedelalo to furt jen tak 3krat do tydne ale potom skoro pokažde .Třeba flat out 2 mi jel normalně ale pak se to same dělo i tam takže jsem to přestal hrat.Ale tet se to stava i u videi z you tube :zacne zrnit obraz potom kostičovět a zamrznuti no a někdy to spadne samo modra obrazovka+bile pismo nebo restart.
jsem tady poprve a mam takovy problem.Asi před měsicem dvěma se mi při hrani hry War thunder po 10 až 20 min začaly dělat na monitoru takove divne barevne odstiny a pak zamrzla,pomohlo jedine restartovani pc.Nedelalo to furt jen tak 3krat do tydne ale potom skoro pokažde .Třeba flat out 2 mi jel normalně ale pak se to same dělo i tam takže jsem to přestal hrat.Ale tet se to stava i u videi z you tube :zacne zrnit obraz potom kostičovět a zamrznuti no a někdy to spadne samo modra obrazovka+bile pismo nebo restart.
Dělá to i ve windows, na ploše? Napiš přesnou konfiguraci PC včetně značky a výkonu zdroje. Nejspíš ale odchází grafika, nebo se přehřívá.
Ahoj ,tak ve windows to neděla ,teda děla pokud to před tim restartnu kvuli zamrznuti ale jinak ne.Dokonce včera to jelo v pohodě od rana ,žena byla na netu a odpoledne si tam děti hraly onlinovky a nic ,.Ale než jsem šel spat tak jsem pustil War thunder a za chvili se začal obraz rozmazavat zrnit a pak se to zase seklo.
Softwarem to neni protože jsem tam měl i jiny disc a to same.
Konfigurace:gigabyte MA770-UD3 ,stara asi 4 roky,,AMD Phenom x4 925 ,,3 roky,,,,Gigabyte GTX460 ,3 roky,,,Pameti 4x adata AD2U800B1G5-2, asi 2 roky ,Zdroj Seasonic OEM SS-500 ET T3 bronze asi 2 roky.
Softwarem to neni protože jsem tam měl i jiny disc a to same.
Konfigurace:gigabyte MA770-UD3 ,stara asi 4 roky,,AMD Phenom x4 925 ,,3 roky,,,,Gigabyte GTX460 ,3 roky,,,Pameti 4x adata AD2U800B1G5-2, asi 2 roky ,Zdroj Seasonic OEM SS-500 ET T3 bronze asi 2 roky.
opravdu nevite co s stim?hlavně že sekani ve hrach umite zotpovedet .jo to umi každy trouba napsat kup si novy zdroj nebo grafiku .To umite ale važnejši problem no!
Poslouchej ty chytráku, psaní ti zjevně moc nejde, a co čtení? To asi taky ne, co? Jasně jsem ti psal co může být příčinou, udělal jsi s tím něco?
[QUOTE=johny__g;553783]Poslouchej ty chytráku, psaní ti zjevně moc nejde, a co čtení? To asi taky ne, co? Jasně jsem ti psal co může být příčinou, udělal jsi s tím něco?[/QUOTE]
Neudělal protože fakt nevím co s tím a omlouvám se za pravopis,
Neudělal protože fakt nevím co s tím a omlouvám se za pravopis,
Nainstaluj furmark a otestuj grafiku. Taky se podívej jaké teploty karta má při hraní, třeba v MSI afterburneru. Zkus v PC jinou kartu, nebo svoji u někoho jiného.