synchro mobilu s pc
Zdravím,
teď je těch programů a technologií tolik, že se v tom už neorientuji. O co jde: chtěl bych po připojení mobilu na wifi, aby se mi zálohovaly nové fotky, videa... někde na server, odkud by pak šly zase synchronizovat s počítačem. Nebo to dělat přímo s pc...
Prosím, aspoň mě nasměřujte, co mám hledat, popř jestli něco takového používáte a můžete doporučit... (jestli to pomůže, tak zatím používám symbian :hmm)
Díky
teď je těch programů a technologií tolik, že se v tom už neorientuji. O co jde: chtěl bych po připojení mobilu na wifi, aby se mi zálohovaly nové fotky, videa... někde na server, odkud by pak šly zase synchronizovat s počítačem. Nebo to dělat přímo s pc...
Prosím, aspoň mě nasměřujte, co mám hledat, popř jestli něco takového používáte a můžete doporučit... (jestli to pomůže, tak zatím používám symbian :hmm)
Díky
O symbianu pochybuji že dokáže vůbec volat, u mě si to iPad dělá sám ale androidí smartphony by to taky měly umět.
[QUOTE=Matherdet;554535]O symbianu pochybuji že dokáže vůbec volat, u mě si to iPad dělá sám ale androidí smartphony by to taky měly umět.[/QUOTE]
Hele divil by ses, ale volat to umí, teda pokud zrovna není zaseklý :D
Dá se to nějak nastavit třeba přes ty google nebo microsoft účty?
Hele divil by ses, ale volat to umí, teda pokud zrovna není zaseklý :D
Dá se to nějak nastavit třeba přes ty google nebo microsoft účty?
Určitě by měla fungovat synchronizace mezi mobilem a počítačem, poté již pak stačí data uploadovat do cloudu manuálně. Případně můžeš vyzkoušet SugarSync.