Pojede Win 7 Home premium 64bit na této sestavě?
Mám tuto sestavu:
deska> Gigabyte EP43-DS3
grafika>ATI Saphirre HD4850 Vapor-X 1Gb
pamět>2x2GB A-data extreme 800Mhz časování CL4
čtečka karet> Apacer AE300
Mechanika> Samsung SH-S223B
procesor>Pentium E6300
HDD>WD 640GB blue
mám momentálně XP Profesional 32 bit a zvažuji přejít na Win 7 Home premium 64 bit. Pojede to na této sestavě bez potíží?
deska> Gigabyte EP43-DS3
procesor>Pentium E6300
HDD>WD 640GB blue
mám momentálně XP Profesional 32 bit a zvažuji přejít na Win 7 Home premium 64 bit. Pojede to na této sestavě bez potíží?
[QUOTE=marpie;555114]Mám tuto sestavu:
deska> Gigabyte EP43-DS3
procesor>Pentium E6300
HDD>WD 640GB blue
mám momentálně XP Profesional 32 bit a zvažuji přejít na Win 7 Home premium 64 bit. Pojede to na této sestavě bez potíží?[/QUOTE]
Sedmičky na tvém HW pojedou, koneckonců ony by protestovaly už při instalaci. Pokud máš možnost, můžeš tam dát i Ultimate.
deska> Gigabyte EP43-DS3
procesor>Pentium E6300
HDD>WD 640GB blue
mám momentálně XP Profesional 32 bit a zvažuji přejít na Win 7 Home premium 64 bit. Pojede to na této sestavě bez potíží?[/QUOTE]
Sedmičky na tvém HW pojedou, koneckonců ony by protestovaly už při instalaci. Pokud máš možnost, můžeš tam dát i Ultimate.
[QUOTE=bastlir;555131]Pokud máš možnost, můžeš tam dát i Ultimate. [/QUOTE]
marpie> A pokud mas moznost, daj tam SSD ako hlavny disk na system, a bude to "lietat" :)
marpie> A pokud mas moznost, daj tam SSD ako hlavny disk na system, a bude to "lietat" :)
[QUOTE=vivid.sk;555143]marpie> A pokud mas moznost, daj tam SSD ako hlavny disk na system, a bude to "lietat" :)[/QUOTE]
Nojo no, to je jasné, jenže proti je stále kapacita versus cena. Tedy aspoň v Česku.
Nojo no, to je jasné, jenže proti je stále kapacita versus cena. Tedy aspoň v Česku.
[QUOTE=bastlir;555146]proti je stále kapacita versus cena.[/QUOTE]
Na system ti s rezervou postacuje 64GB verzia, ktora nikoho nezrujnuje. Je to najlepsia investicia, ktoru mozes pri starsom PC spravit.
Na system ti s rezervou postacuje 64GB verzia, ktora nikoho nezrujnuje. Je to najlepsia investicia, ktoru mozes pri starsom PC spravit.
[QUOTE=vivid.sk;555151]Na system ti s rezervou postacuje 64GB verzia, ktora nikoho nezrujnuje. Je to najlepsia investicia, ktoru mozes pri starsom PC spravit.[/QUOTE]
Kdyby na HDD byl jen systém, pak OK. Pak ještě aspoň 15GB na SW (nepočítám-li hry), data (fotky, filmy ...) a pak už končíš. Rychlost SDD je ale nezpochybnitelná. Jen to ve starém NB chce mít SATA.
Kdyby na HDD byl jen systém, pak OK. Pak ještě aspoň 15GB na SW (nepočítám-li hry), data (fotky, filmy ...) a pak už končíš. Rychlost SDD je ale nezpochybnitelná. Jen to ve starém NB chce mít SATA.
Zdravím, nechci zbytečně zakládat nový topic, tak stejný dotaz přikládám sem.
Pojedou 7ičky Home Premium nejspíš 32bit(?) na této starší sestavě?
Motherboard: ASUS K8N
CPU: AMD Athlon 64 3000+
GPU: CPU-Z píše ATI Radeon 9600/9550/X1050 Series
Memory: 1536MB DDR
HDD: Maxtor 6L 160 GB
Uživatel PC používá POUZE na správu emailové schránky a nějaké to prohlížení internetových stránek. Žádné hry nebo jakékoliv náročnější aplikace nehrozí.
Děkuji předem za případné odpovědi.
Motherboard: ASUS K8N
CPU: AMD Athlon 64 3000+
GPU: CPU-Z píše ATI Radeon 9600/9550/X1050 Series
HDD: Maxtor 6L 160 GB
Uživatel PC používá POUZE na správu emailové schránky a nějaké to prohlížení internetových stránek. Žádné hry nebo jakékoliv náročnější aplikace nehrozí.
Děkuji předem za případné odpovědi.
[QUOTE=bastlir;555152]Kdyby na HDD byl jen systém, pak OK. Pak ještě aspoň 15GB na SW (nepočítám-li hry), data (fotky, filmy ...) a pak už končíš.......[/QUOTE]
nesouhlasim, W7x64 + SW / Libreoffice, nake DB enginy, nake vyvojove prostredi, prace s videem / a jsem na cca 30-35GB / HDD partisna 50GB /...
pagefile, temp, data apod. jsou samo na jine partisni ci HDD...
tj. 64GB by melo na OS + SW bohate stacit, pokud vis, jak to rozhodit....
BTW: jinak mam podobne PC / AMD 5050e, IGP HD3200, RAM uplne shodna + mirne OC 10% /
EDITED: samozrejme nepopiram, ze alespon 90GB by bylo lepsi....
nesouhlasim, W7x64 + SW / Libreoffice, nake DB enginy, nake vyvojove prostredi, prace s videem / a jsem na cca 30-35GB / HDD partisna 50GB /...
BTW: jinak mam podobne PC / AMD 5050e, IGP HD3200, RAM uplne shodna + mirne OC 10% /
EDITED: samozrejme nepopiram, ze alespon 90GB by bylo lepsi....
[QUOTE=john;562470]nesouhlasim, W7x64 + SW / Libreoffice, nake DB enginy, nake vyvojove prostredi, prace s videem / a jsem na cca 30-35GB / HDD partisna 50GB /...
EDITED: samozrejme nepopiram, ze alespon 90GB by bylo lepsi....[/QUOTE]
Myslím, že reaguješ na 5 měsíců starou zprávu .
---------- Doplněno v 23:09 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:05 ----------
[QUOTE=G.i.k;562409]Zdravím, nechci zbytečně zakládat nový topic, tak stejný dotaz přikládám sem.
[/QUOTE]
Mám W7 Home Premium 64 bit a v PC 2x2 GB RAM. Když mi odešla jedna RAM a jel jsem jen na 2 GB, tam systém sice bězel, ale byla to bída, takže s tím 1.5 GB RAM bych dost pochyboval.
EDITED: samozrejme nepopiram, ze alespon 90GB by bylo lepsi....[/QUOTE]
Myslím, že reaguješ na 5 měsíců starou zprávu .
---------- Doplněno v 23:09 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:05 ----------
[QUOTE=G.i.k;562409]Zdravím, nechci zbytečně zakládat nový topic, tak stejný dotaz přikládám sem.
[/QUOTE]
Mám W7 Home Premium 64 bit a v PC 2x2 GB RAM. Když mi odešla jedna RAM a jel jsem jen na 2 GB, tam systém sice bězel, ale byla to bída, takže s tím 1.5 GB RAM bych dost pochyboval.