Nedostatek elektriny do gr. karty...
Neni to muj problem ale jedneho kamose... proste cistil PC.. vybral draty ze zdroju vycistil a dal je naspatek.... ted mu to pri vyssich rozlisenich hadze tohle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nemuze to byt tym ze si resetol bios?
Athlon XP 2700+ 2,04 Ghz , 512 ram, NVIDIA GeForce FX 5900XT, zdroj neviem ale urcite to bude nieco lacne... :)
[QUOTE=Tomacos;42165]Neni to muj problem ale jedneho kamose... proste cistil PC.. vybral draty ze zdroju vycistil a dal je naspatek.... ted mu to pri vyssich rozlisenich hadze tohle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nemuze to byt tym ze si resetol bios?[/QUOTE]
No to skor vyzera, ako keby nezatlacil dobre pridavny napajaci kable do VGA, lebo toto vypisuje VGA len ked ma malo stavy, blba otazka, ale je si isty ze zasunul naspet pridavny konektor napajania do VGA??
Ak hej, tak potom by som skusil nejaky silnejsi zdroj, napr. od kamosa alebo skade....
PS: reset biosu mozes spravit len 2 sposobmi, prvy je jumperom/tlacidlom na maticnej, druhy je vybratim baterie zo zakladnej dosky ;)
No to skor vyzera, ako keby nezatlacil dobre pridavny napajaci kable do VGA, lebo toto vypisuje VGA len ked ma malo stavy, blba otazka, ale je si isty ze zasunul naspet pridavny konektor napajania do VGA??
Ak hej, tak potom by som skusil nejaky silnejsi zdroj, napr. od kamosa alebo skade....
PS: reset biosu mozes spravit len 2 sposobmi, prvy je jumperom/tlacidlom na maticnej, druhy je vybratim baterie zo zakladnej dosky ;)