Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Samovoľné vypínanie Pc počas hrania hier

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    17

    Ahojte. Mám starší počítač má 6 rokov. zatiaľ neboli s ním skoro žiadne problémy ( asi 2 krát vírus) a raz mi akualizácia avastu spôsobovala bluescreen a dookola reštartovanie.
    Po vyriešení posledného problému (preinštalovala som avast) som trochu prečistila vnútro Pc povyberala som grafickú kartu a tak . Dala som teplovodivú pastu. Zatiaľ šlo vešetko v poho až kím mi z ničoho nič nevypol pc. Myslela som že sa procesor prehrieva . Nastavila som maximálny stav procesora na 75 %.Pôvodne som mala 100%. Potom mi to nevypínalo a bolo to vpoho . Až kím som si nešla zahrať hru ( jedine mi minecraft ide bez toho aby sa pc vypinal) . Ani Assassins creed hry ani Far cry ani Batman a ani NFS mi nechce isť . ide len prvých 5 minut a potom vypne pc. Nechápem čím to môže byť ale podľa mňa to nebude zdrojom lebo keď surfujem po internete počuvam hudbu filmy seriály a ked hrajem minecraft mi ide úplne kľudne aj 6 hodín. Celú noc som nechala sťahovať a ráno ešte stále bežal.
    PS: komponenty v Pc som ešte nemenila za nové. myslím že sú všetky pôvodné. Môže to byť prirodzením starnutím pc že nezvláda už takú záťaž ?
    Môj pc: Windows Vista Home premium SP2
    Ram : 4 GB
    Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core processor 5000+ 2,60GHz
    64-bitový operačný systém
    ATI Radeon HD 3600 Series
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,282

    Nicméně napiš i ten zdroj. Nepíšeš přesný model grafiky, ale třeba HD 3670 má v zátěži, podle nějakých testů co jsem vyhrabal na netu, spotřebu až 130W a to už je dost velkej balík na to aby to mohlo být zdrojem. Také jsou ve hře ovladače - takhle přesně padaly hry když byly u Radeonů nainstalovány videodrivery získané via MS. Většinou pomohla přeinstalace driverů od AMD. Píšeš, že jsi čistila PC a GK vyndavala, takže úplně nejdřív bych hledal v usazení GK - nejlépe znovu vyndat, vyfoukat slot, znovu usadit a pak při upevňování k bedně hlídat, jestli se karta nepáčí a nepovylézá ze zadku slotu nahoru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    17

    OK Skúsim prekontrolovať to
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    17

    Teraz som ho otvarala. Grafiku som trochu vyčistila a nasadila ju späť. Je to ati radeon sapphire hd 3650. Dobre je usadená nehýbe sa
    A ako zistiť zdroj neviem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,282

    Tak dej vědět, jestli to pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    17

    No neviem včera som skúsila zahrať AC2 a mi šlo . Hrala som polhodinku a bolo všetko v poriadku . Dúfam že aj ostane Ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Počas inštalácie OS zamrzne notebook
    Od armagedon74 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-03-2014, 10:32
  2. nahodne vypinanie notebooku
    Od anubis34 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 17-08-2011, 16:38
  3. DDR3: Padanie hier kvoli RAM?
    Od TECon v sekci Operační paměti
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 03-11-2009, 16:56
  4. Vypinanie Pc
    Od fesh1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 25-10-2007, 03:03
  5. Pomalé vypínanie PC
    Od SpeedFilip v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-03-2007, 19:05