DDR5 grafický karta v systému DDR2 + další podrobnější info
Dobrý den měl bych několik dotazů :
1- může grafická karta Geforce GTX 750 Ti , která je instalována v PC DDR2 se zdrojem 400W a GB RAM , způsobovat to, že je načítání internetových stránek v řádu sekundách ?
2 - dále by mne zajímalo jestli je k výše uvedené grafické kartě , i5 4670k a SSD evolve 120GB vhodné toto :
základní deska ASUS MAXIMUS VI FORMULA anebo ASUS Z87-DELUXE/DUAL ( může být i jiná varianta ) - základní deska
Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport ( také možná jiná varianta ) - RAM
Fortron Raider 750 ( možná jiná varianta ) - zdroj
ASUS BC-12D2HT retail black + software ( možná jiná varianta ) - blu- ray combo
Seagate SV35 2000GB - HDD
Corsair 750D Obsidian Series - skříň
Prosím vás, mážete mi nabídnout alternativy , rozpočet okolo 25,000 / grafiku, procesor a ssd disk mam a ty do rozpoctu nepocitam /
1- může grafická karta Geforce GTX 750 Ti , která je instalována v PC DDR2 se zdrojem 400W a GB RAM , způsobovat to, že je načítání internetových stránek v řádu sekundách ?
2 - dále by mne zajímalo jestli je k výše uvedené grafické kartě , i5 4670k a SSD evolve 120GB vhodné toto :
základní deska ASUS MAXIMUS VI FORMULA anebo ASUS Z87-DELUXE/DUAL ( může být i jiná varianta ) - základní deska
Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport ( také možná jiná varianta ) - RAM
Fortron Raider 750 ( možná jiná varianta ) - zdroj
ASUS BC-12D2HT retail black + software ( možná jiná varianta ) - blu- ray combo
Seagate SV35 2000GB - HDD
Corsair 750D Obsidian Series - skříň
Prosím vás, mážete mi nabídnout alternativy , rozpočet okolo 25,000 / grafiku, procesor a ssd disk mam a ty do rozpoctu nepocitam /
Ještě jsem neměl v ruce počítač, který by nenačítal, vyjma hodně jednoduchého skriptu, stránky v sekundách - zvlášť při použití např antivirového doplňku. Je to způsobeno přesložitěním, přegrafikováním a přeodkazováním stránek, což nějako dobu trvá, než se všechny ty aktivní prvky načtou. Je dobré si uvědomit, že stránka je již vlastně jakousi aplikací, která běží v prostředí prohlížeče. Takže některé stránky se načítají klidně i kolem 4 - 6 ti vteřin i na velmi výkonných strojích.