Čus.
Mám tuhle starší tiskárnu HP PSC 950. Do teď na notebooku s win8.1 tiskla bez problému, ale na novém pc mi neustále windows píše že Tiskárna nemůže vytisknout dokument. Vytiskne se tak 1cm textu a pak se tisk zruší. Zkoušel jsem tisknout víc různých dokumentů a pořád stejný výsledek. Přeinstoval jsem i ovladače, vystřídal všechny usb porty a nic. Na notebooku jsem ji radši zkoušel taky a funguje i kopírování funguje, ale tisk na pc prostě nic. Nemáte někdo nějaký nápad čím by to mohlo být?
Dík
Mám tuhle starší tiskárnu HP PSC 950. Do teď na notebooku s win8.1 tiskla bez problému, ale na novém pc mi neustále windows píše že Tiskárna nemůže vytisknout dokument. Vytiskne se tak 1cm textu a pak se tisk zruší. Zkoušel jsem tisknout víc různých dokumentů a pořád stejný výsledek. Přeinstoval jsem i ovladače, vystřídal všechny usb porty a nic. Na notebooku jsem ji radši zkoušel taky a funguje i kopírování funguje, ale tisk na pc prostě nic. Nemáte někdo nějaký nápad čím by to mohlo být?
Dík
Podpora nepomohla ,vycisteni ovladacu nepomohlo tak jsem ji aspoň na sdílel přes netbook do sítě a můžu tisknout . :(
Zkus ze Správce zařízení rozbalit položku Tiskárny a přes nastavení HP PSC 950 manuálně aktualizuj ovladač tiskárny.
To jsem zkoušel. A vždycky to řeklo že jsou aktualní. Ted se mi prozměnu tiskarna v pc ani neukáže :(
Nedávej vyhledat ovladače automaticky, ale manuálně. Poté najdi driver na pevném disku a nahraj jej.
Tak jsem udělal jak si řikal teda snad a pořád nic :(
Přikladam i dva obrázky na prvnim je videt že vyskočí chyba = Tiskárna začne tisknout ale vytiskne max 5 řádku textu a vyskočí tahle chyba a tisk se zruší.
a na druhém jen jestli jsem teda dobře postupoval stim ovladačem.
edit: pořadí obrazku je naopak :D
Přikladam i dva obrázky na prvnim je videt že vyskočí chyba = Tiskárna začne tisknout ale vytiskne max 5 řádku textu a vyskočí tahle chyba a tisk se zruší.
a na druhém jen jestli jsem teda dobře postupoval stim ovladačem.
edit: pořadí obrazku je naopak :D
Omlouvám se, úplně jsem na tento thread zapomněl.
Začal bych zcela od začátku. Odinstaluj utilitu k tiskárně, odeber tiskárnu ze Správce zařízení, odpojil tiskárnu od USB portu a restartoval počítač. Poté bych postupoval s instalací tiskárny podle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Začal bych zcela od začátku. Odinstaluj utilitu k tiskárně, odeber tiskárnu ze Správce zařízení, odpojil tiskárnu od USB portu a restartoval počítač. Poté bych postupoval s instalací tiskárny podle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Odinstaloval jsem vsěchny ovladače HP , resetl pc , připojil jsem tiskárnu a ta se nezačla ani instlaovat jen se ukazala ve spravci zařizení USB jako zařízení HP PSC 950 USB .. tak jsem nainstaloval ovladač ručně, ale problém s tiskem je furt stejnej. Já snaz zkusím nějakej jinej systém jestli podním půjde v pohodě. Vyzkoušel jsem všechny usb vstupy všecko, všude se tiskárná připojí a hlásí se že je všecko OK. Tak zkusím tisk vyjedou 2-3cm textu a zase chyba.
Poppř nějakej program kterej fakt vymaže všecko od HP co mam v pc ?
Zatím to teda řeším pomocí té sítě ... kdybych měl router s USB tak to neřeším ale tak mi musí bežet ještě notaš abych mohl tisknout.
Poppř nějakej program kterej fakt vymaže všecko od HP co mam v pc ?
Zatím to teda řeším pomocí té sítě ... kdybych měl router s USB tak to neřeším ale tak mi musí bežet ještě notaš abych mohl tisknout.