Jak velký SSD disk?
Ahoj, hodlám si koupit SSD disk. SSD disk by měl převážně sloužit na systém a programy. Na data mám jiný HDD. Chci se zeptat, jakou velikost zvolit? Bude stačit 120GB nebo raději vzít 240GB? Díky za odpovědi
Cau, specifikuj, jake programy budes pouzivat ;) Me se na 120GB vejde system, office, dalsi programy, Diablo 3, F1 2013, Simcity 5, Crysis 3 a NFS MW 2012 a zbylo mi pres 20GB volno - me ta 120ka v klidu staci, zbytek dat mam klacickym plotnovym disku...
Tak určitě tam bude systém office, nějaký ten komunikátor, něco na přehrávání filmů, možná něco od Adobe (nejspíše photoshop), potom nějaké síťové programy a to je asi vše.
Hry mi zabiraji pres 40GB, volno mam 20GB tak si myslim, ze by Ti ta 120ka mela stacit uplne v pohode....
240ka, když ti zbude hodně volného místa zase bude mít mnohem delší životnost a také jsou většinou o něco rychlejší. Cena je však už docela vysoko.
Mam M500, zatim slape dobre :) Ale 120 je oproti 240 papirove pomalejsi. Pocitove to asi poznat nebude, ale jestli chces pri cteni atakovat 500MB/s tak bez do 240ky. Me to jede 280Mb/s, ale jsem spokojenej, protoze se mi nechtelo priplacet za vetsi ;)