instalace windows 8.1
ahoj
Prováděl jsem upgrade pc, které bylo
procesor- amd PhenomII 965 BE
deska -Asus M4A89GTD PRO/USB3
grafika- GTX650Ti boost
disky- OCZ Vector 128
-WD6400AAKS
-SAMSUNG HD103UJ
-WDC WD20EZRX-00DC0B0
ram-3x2GB 1333
zdroj- Fortron Black power 750W 85+
skříň- Thermaltake MK1
nahrazeno za z´deska : Gigabyte Z87 dh3 a posléze za Z97 D3H
procesor i5 4670K
ssd v reklamaci
Pokud jsem měl Z87 tak Win instalovat šel a fungoval. Proběhla výměna desky a instalace win neustále padá. instaluji tedy přechodně na disk wd 640. Ovladač ahci před instalací winu nainstalován. Instalace někdy naběhne někdy ne. Formát disku jsem provedl i na jiném pc a pomale. instaluji z usb a vytvořena i jiná kopie instalace i na jinou flesh. Chyba - kernel security check failure. Jindy registry eror. Už si nevím rady. Deska ? disk? disk jsem nechal na druhém pc projet kontrolou systému a nenašlo chyby... Ram? Nastavení bios? DÍK ZA RADU SNAD JSEM NĚCO NEOPOMĚL... a při instalaci při výběru myší myš poskakuje a kouše se...
Prováděl jsem upgrade pc, které bylo
procesor- amd PhenomII 965 BE
deska -Asus M4A89GTD PRO/USB3
grafika- GTX650Ti boost
disky- OCZ Vector 128
-WD6400AAKS
-SAMSUNG HD103UJ
-WDC WD20EZRX-00DC0B0
ram-3x2GB 1333
zdroj- Fortron Black power 750W 85+
skříň- Thermaltake MK1
nahrazeno za z´deska : Gigabyte Z87 dh3 a posléze za Z97 D3H
procesor i5 4670K
ssd v reklamaci
Pokud jsem měl Z87 tak Win instalovat šel a fungoval. Proběhla výměna desky a instalace win neustále padá. instaluji tedy přechodně na disk wd 640. Ovladač ahci před instalací winu nainstalován. Instalace někdy naběhne někdy ne. Formát disku jsem provedl i na jiném pc a pomale. instaluji z usb a vytvořena i jiná kopie instalace i na jinou flesh. Chyba - kernel security check failure. Jindy registry eror. Už si nevím rady. Deska ? disk? disk jsem nechal na druhém pc projet kontrolou systému a nenašlo chyby... Ram? Nastavení bios? DÍK ZA RADU SNAD JSEM NĚCO NEOPOMĚL... a při instalaci při výběru myší myš poskakuje a kouše se...
hih nestíhám, ještě k tomu dnes i fajnuju, instalace se povedla nevím jak, ale pořád to padá,ale už tahám na fleshku mini dump dle odkazu chyb sou tu už 3
dá se to nějak otevřít,nebo mám poslat soubor
dá se to nějak otevřít,nebo mám poslat soubor
[QUOTE=ttoommaassoo;557343]dá se to nějak otevřít[/QUOTE]
Debugging Tools for Windows
Debugging Tools for Windows
jj dík moc se v tom nevyznám... hodilo mi to tuto hlášku: irql_not_less_or_equal
poté : bad_pol_header......
víc sem nestihl pc běží pár minut a down
poté : bad_pol_header......
víc sem nestihl pc běží pár minut a down
Dochází k poškozování souborů při práci s nimi. Prověř RAM Memtestem86+ (na funkčním PC stáhnout a vytvořit bootovscí CD/DVD/USB). Zapojený ponech pouze systémový disk (na který chceš instalovat OS). Otestuj ho nástrojem od výrobce (pokud nemáš k dispozici, zkus Ultimate Boot CD).
PS: Na Ultimate Boot CD jsou i nástroje pro testování paměti RAM.
PS: Na Ultimate Boot CD jsou i nástroje pro testování paměti RAM.
dík zítra na to juknu, už mám jen jednu ram a je to stejné... dnes sem už ko z práce... ještě jednou dík
Tak testuju ram... test všech dohromady hodil ve druhé kontrole 4 chyby... poté jsem jel každou zvlášť první 114 chyb druhou sem stopl už v 50% mělo to už 200 chyb a třetí v 50% 139 chyb... je možné, že jsou všechny špatné, nebo jen nejsou podporované deskou?... jiné pc na zkoušku nemám... ještě udělám test disku....
Tak jsem koupil nový kit s ram a hlásí to také chyby na jednom 23 a na druhém přes 32. koupil jsem tyto už fakt nevím [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Tři vadné moduly jsou krajně nepravděpodobné. Podle popisu je problém nejspíše v desce.
Je procesor správně usazen v patici? Nejsou poškozeny piny?
Je procesor správně usazen v patici? Nejsou poškozeny piny?
3 to ne ale 5 i ty 2 nové... ted sem znovu osadil procesor a chyby ram stále...piny na desce vypadají ok vždy osazuji s maximální opatrností... jen se mi minule stalo, že na piny procesoru se mi při čištění dostalo trošku pasty... ta je ale očištěna... snad není problém zde... z testu nejde asi poznat, zda se jedná o chybu desky či paměti?... když jsem projížděl test cpu vše vypadalo ok...
Tak se mi to včera nějak rozjelo. zkusil jsem zapojit obě ram v kitu co jsem koupil, zapl test a vše ok... jelo mi to až do rána a bez chyb... ram samostatně hážou jinak chyby.... teď jsem instl win novej a zatím jede.... Dělal jsem hned test stability v aidě64 i se stresem disku a cpu.... jelo to 15 minut a ok, jen nešlo dělat nic jiného, což u staré desky a procesoru šlo.... ted mi to jede jen na 3,6 GHz posunu to na 3,8 a uvidíme co stabilita dál. při testu v aidě jsem měl procák nejvíc na 61 stupňů pokud bude vše ok posunu to postupně až k 4- 4,2 GHz, ale to asi až s diskem po reklamaci, tedy ssd.... Zatím dík za rady... ještě nevím , zda se pokusím ty staré ram dát do pc a zkusit test jestli jsou fakt špatné jen se bojím, že to zase nepojede... uvidím tedy zda je deska ok... špatně se reklamuje něco co zrovna jde... Dík Tobě r34ktor :) ;)
Možná pomohlo vyndání a znovuosazení procesoru. Jediné rozumné vysvětlení "zázračné opravy" je obnovení kontaktu pinů.
no nevím testy ram pak byly zase špatné, pomohlo až osadit obě do kitu nechápu.... uvidím tedy co dál te´d instaluju a testuju.... je něco lepšího na testy než aida, teď jsem dojel testy 3,8 teplota na 69?... jen jsem si myslel, že procesor mi pomůže i k lepšímu fps atd... poněvadž jsem si před výměnou phenomu udělal pouze 2 testy a to jen ve furmarku, kde mám výsledné score horší než u phenomu.
Test paměti - GoldMemory (ale více než 4GB RAM zvládne jen placená verze).
Na testování CPU používám Linuxovou verzi Prime95 (UBCD).
Na testování CPU používám Linuxovou verzi Prime95 (UBCD).
Dik nechal sem projet všechny testy znovu disk i ram i procesor a zatím ok, jen mě brzdí ssd... sem zvědav jak dopadne reklamace... neměl sem ho ani rok... ted sem instl ghosty tak zítra zapařím zatím jedu na 4 GHz
Hoj.... pro doplnění jak dopadly reklamace 3x ram transcend 2GB 1333 ddr3.. Všechny 3 ram byly vyměněny za nové a pokračuje doživotní záruka.... [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pokud by měl někdo zájem jsou k dispozici--- prodám.... nespěchám na to... pokud nikdo nebude chtít prodám později na aukru
Pokud by měl někdo zájem jsou k dispozici--- prodám.... nespěchám na to... pokud nikdo nebude chtít prodám později na aukru