pomoc s výběrem
Ahoj, chci si kupovat herní PC s rozpočtem do 50-60000 za komplet klávesnici mám vybranou roccat můžete mi poradit zatím jsem si vybral http://www.halshop.cz/112983-HAL3000-Grunex-Extreme-by-MSI-Intel-i7-4770K-16GB-240SSD2TB-nVidia-GTX770-Blu-ray-W8-1-DARE-PCHS1007.html ale nevím nevyznam se v tom pomuzete má mi sestavit nebo doporučit sestavu?
Ahoj, tak se mi podarilo za ty prachy sestavit daleko lepsi sestavu, nejvetsi rozdil je v graficke karte (o 50 procent rychlejsi), dale je tam rychlejsi procesor, lepsi deska, ramky a podle me i skrin...
Hotovy sestavy se vetsinou moc nevyplati. Kdybych tam dal grafiku 770ku, stejny procesor a desku, tak by pri stejnym vykonu byl rozdil v cene cca 10.000 oproti hotove sestave :D
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
EDIT: jo... pricti si windowsy, na ty jsem nejak zapomnel.... vetsinou to chce kazdej bez nich :D
Hotovy sestavy se vetsinou moc nevyplati. Kdybych tam dal grafiku 770ku, stejny procesor a desku, tak by pri stejnym vykonu byl rozdil v cene cca 10.000 oproti hotove sestave :D
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
EDIT: jo... pricti si windowsy, na ty jsem nejak zapomnel.... vetsinou to chce kazdej bez nich :D
Také dávám přednost větším "kejsům", v nich se nekumuluje tolik tepla, a tedy zpravidla ušetříš velký ventilátor, čímž snížíš hluk.
[QUOTE=ttoommaassoo;558729]souhlas, jen mám radši bigtower case. je dražší, ale v této cenovce není problém[/QUOTE]
Tak mi nejakej case navrhni ta sestava co mi mavrhl
NGf_ice je dobrá ale nevím jaký case by k tomu šel
Tak mi nejakej case navrhni ta sestava co mi mavrhl
NGf_ice je dobrá ale nevím jaký case by k tomu šel
hm, to je otazka vkusu... pokud se Ti libi ten Fractal, tak k tomu pujde! Ze ma nekdo rad bigtowery, jeste neznamena, ze ty taky musis nutne mit bigtower ;)
JJ to je pravda ICE , záleží na více věcech... Jestli máš kam větší bednu vůbec umístit a co se ti líbí... Počítat s tím, že bednu máš na delší dobu a vkus se postupem času mění :) ;) ... Já mám tuto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Opravdu záleží už jen na tobě... dnes bych koupil decentní bílou casse... Já osobně jsem koukal, na recenze a to jestli má bedna prachové filtry... Ono jich moc na czc není co bych bral, ale třeba tato [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], nebo tato [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Opravdu záleží už jen na tobě... dnes bych koupil decentní bílou casse... Já osobně jsem koukal, na recenze a to jestli má bedna prachové filtry... Ono jich moc na czc není co bych bral, ale třeba tato [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], nebo tato [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]