Problem s grafickýma kartama
Zdravim, koupil jsem si NTB [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] . Jiz od zacatku se potykam s problemem ze pocitac ma 2 graficke karty : NVIDIA FeForce GTX 760M a Intel HD Graphics 4600. Po spusteni PC se po kratkem casovem odstupu 5-10min zacne sekat obraz a musim zakazat a povolit intelackou grafiku. Pote je vse v poradku. Nevim zda je to v nejakem nastaveni ci spatna 1. instalace s aktualizacemi.
A k tomu to bych mel jeste jeden dotaz, kdyz zapinam pc v 85% mi vyskoci modry pozadi a hlaseni vzdy o nejaky chybe a vyzaduje to restart. Chci se tedy zeptat zda by pomohla preinstalace do puvodniho tovarniho nastaveni? :/
Ukazka takove chyby:
"V pc doslo k problemu a je treba jej restartovat. Prave schromazdujeme urcite informace o chybach. Nasledne budete moci provest restartovani. (x % dokonceno)" a podtim veta
"Chyba: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (rtwlane.sys)" - chyby se zde obmenuji :/
Predem dekuji za nejake rady ;)
A k tomu to bych mel jeste jeden dotaz, kdyz zapinam pc v 85% mi vyskoci modry pozadi a hlaseni vzdy o nejaky chybe a vyzaduje to restart. Chci se tedy zeptat zda by pomohla preinstalace do puvodniho tovarniho nastaveni? :/
Ukazka takove chyby:
"V pc doslo k problemu a je treba jej restartovat. Prave schromazdujeme urcite informace o chybach. Nasledne budete moci provest restartovani. (x % dokonceno)" a podtim veta
"Chyba: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (rtwlane.sys)" - chyby se zde obmenuji :/
Predem dekuji za nejake rady ;)
Zde je něco o problému rtwlane.sys. http://www.solvusoft.com/cs/files/bsod-chyba-modrá-obrazovka/sys/windows/microsoft/windows-8-pro/rtwlane-sys/