Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Vypalovací plugin do Total Commanderu

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,261

    Zdar, mám prosbičku. Měl jsem oblíbený plugin na smažení TCBurner od Tiamatu. Ten mi však nyní na mém notebooku Acer Aspire 5738G s W7x64 hlásí, že žádná vypalovací mechanika. Nevím teď jestli je to dáno x64 verzí či, že nepodporuje AHCI. Ale předtím na WVista šli a nepamatuji si, že bych přenastavoval BIOS z Native IDE na AHCI a také si nepamatuji kolika bitový OS to byl, ale byl jsem ujištěn znalcem, že Visty na noťasu v praxi nikdy x64 neviděl - takže problém nejspíše v tom.

    Takže navrhnete mi prosím někdo náhradu?

    Popř. jaký samostatný software by jste mi doporučili na to abych mohl hlavně pracovat s obrazy (medium -> obraz ; obraz -> medium ; editace obrazu) a nezas..l mi moc kompa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,149
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    U Total Commanderu je nutné znát verzi kterou používáš. 32bit pluginy nebudou fungovat v 64bit verzi programu. To platí i obráceně. Plugin TCBurner je pouze v 32bit verzi, což bude zřejmě tvůj problém.
    Osobně na práci s obrazy CD/DVD pod Win používám UltraISO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,261

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    U Total Commanderu je nutné znát verzi kterou používáš. 32bit pluginy nebudou fungovat v 64bit verzi programu. To platí i obráceně. Plugin TCBurner je pouze v 32bit verzi, což bude zřejmě tvůj problém.
    Osobně na práci s obrazy CD/DVD pod Win používám UltraISO.
    To je pravda. Jen jsem myslel, že bude stačit provozovat 32bit verzi samotného TC, kam jsem plugin instaloval - do 64bit verze TC ani instalovat nelze - TC nepustí.

    Není ten UltraISO placený?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    UltraISO placený jest, ale už cca 3/4 roku používám trial verzi s tím, že v úvodním dialogu stále zadávám Pokračovat ve zkušební ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,261

    Tak na to jsem zvyklý z TC. Jen jsem někde četl něco o omezení práce s obrazy do 300 MB, ale asi jsem si to nějak pomíchal nebo to je něco starého. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Když chceš free, ber ImgBurn.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Software: zvýšení vypalovací rychlost
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-02-2012, 13:26
  2. Plugin pre EVGA Precision
    Od Error666 v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-12-2009, 23:34
  3. Vypalovací programy
    Od W3$cD0n3 v sekci Programování
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-09-2009, 20:16
  4. Problém s vypalovací DVD mechanikou
    Od Dusty007 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-06-2008, 20:10
  5. Vypalovací věž - poraďte
    Od expes v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-11-2007, 21:32