Primární požadavky: velikost displeje – displej od 15.6", RAM od 8GB, ideálně bez OS (mám licenci)
Preferovaní výrobci: HP, Lenovo
Další komentář:
Chystám se rušit desktop a chci jej nahradit rozumným notebookem. Rád si sem tam něco zahraji, ale už jsem se smířil s tím, že v téhle cenové kategorii se nemá smysl snažit o herní stroj. Dedikovanou grafiku bych ocenil, ale není nutností.
S notebookem budu buď doma a nebo jej vezmu a přenesu do nedaleké kavárny (rád pracuji na čerstvém vzduchu). Nechystám se nosit to všude možně, takže vyšší hmotnost mi nijak zvlášť nevadí.
Doposud jsem měl možnost vyzkoušet Lenovo Edge E540 a HP ProBook 650. Kdybych si musel vybrat, tak asi spíš to Lenovo. Jen mi trochu vadí to provedení a jak se při lehkém stisku celý ten plast prohýbá.
Zaujaly mne ještě HP EliteBook 755 G2 nebo ProBook 470. Doporučili byste něco z toho nebo něco úplně jiného ? Nenechte se limitovat jen na HP/Lenovo.
Ještě bych dodal, že to cenové rozmezí je orientační. Vejdu se až do cca 25tis, akorát chci pořídit i SSD a případně větší paměť pokud nebude dostatečná.