Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Stále bliká kontrolka HDD

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Foxina
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    7

    Dobrý den, mám tu problém, zpomaluje mi počítač Hdd, protože furt bliká, ale neslyším že by psal. A na procesor jsem se dívala jede max na 2-3%, takže to musí být ten Hdd. Čím to je prosím. =)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Môže to byť čokoľvek - vírus, vadný hdd

    Najprv by som odporúčal urobiť test hdd, napr. programom HDtune (benchmark, error scan)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Foxina
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    7

    No a co na tom zjistím? =))
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: QIP Shot - Screen 001.png 
Zobrazení: 196 
Velikost: 30.7 KB 
ID: 29979  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    618

    Ne test na rychlost, ale test na chyby, alias Error Scan(vypnout quick scan) a také položka Healt ledaco prozradí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Foxina
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    7

    Všechno zelený....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: QIP Shot - Screen 002.png 
Zobrazení: 167 
Velikost: 10.9 KB 
ID: 29980  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    618

    Jo, že je to zelený je pěkný, ale proč se nezobrazuje zbytek tlačítek HD Tune? Neseklo se to náhodou? A taky by pořád nebylo špatné kdyby jsi sem dala smart výpis skrávající se pod tlačítkem Health.

    Mělo by to vypadat nějak takhle když to dojede do konce.
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 30-_ervence-2014_02-09.png 
Zobrazení: 186 
Velikost: 49.5 KB 
ID: 29981
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od Fox_25 Zobrazit příspěvek
    Jo, že je to zelený je pěkný, ale proč se nezobrazuje zbytek tlačítek HD Tune? Neseklo se to náhodou? A taky by pořád nebylo špatné kdyby jsi sem dala smart výpis skrávající se pod tlačítkem Health.

    Mělo by to vypadat nějak takhle když to dojede do konce.
    Takhle néé, nezaškrtávat quick scan!

    Podle těch chybějících tlačítek bych to viděl na breberky v PC. Tzn antivir, antispyware, ... kompletně nechat projet PC a odstranit vše nežádoucí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Foxina
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    7

    No ono to je zelený všechno jen ten qipshot to nechce vyfotit =). =/..

    a takhle vypadá Health....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: QIP Shot - Screen 003.png 
Zobrazení: 192 
Velikost: 23.7 KB 
ID: 29982  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Je možné že disk odchází, Zálohoval bych co je potřeba a poohlédl se po náhradě. Disk ještě fungovat může jako odkladiště dat, ale nic důležitého bych mu nesvěřil. Můžeš ještě zkusit CrystalDiskInfo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    329

    Není malá RAM a neswapuje se proto více na HDD? Pokud to není SSD, tak mnohdy pomůže i defragmentace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    Dělá mi to samé, i po defragmentaci, i když podle grafiky ta defragmentace moc uspěšná nebyla. Každopádně se chystám na přeinstalování systému, to určitě pomůže...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Disk s upozornenim na Rellocated Event/Sector count jiz neni disk vhodny na system. Reinstalace pomuze, pokud tam mas bordel ( tedy komplet format a znova instalace ), ale ne v pripade ze je disk vadny.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. LCD: Led monitory - led podsvícení bliká 200 Hz_
    Od Tomos28 v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-02-2011, 08:55
  2. napřetržitě svítí kontrolka od HDD počítač ale nenabíhá
    Od Scripio v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-01-2011, 16:30
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-07-2008, 22:19
  4. Při zapojení PC do el. sítě jen bliká kontrolka
    Od Lukas.Manak v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 15-02-2008, 12:35
  5. LCD: Blika druhy monitor
    Od jook v sekci Monitory
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-10-2007, 16:24