Stále bliká kontrolka HDD
Dobrý den, mám tu problém, zpomaluje mi počítač Hdd, protože furt bliká, ale neslyším že by psal. A na procesor jsem se dívala jede max na 2-3%, takže to musí být ten Hdd. Čím to je prosím. =)
Môže to byť čokoľvek - vírus, vadný hdd :notsure
Najprv by som odporúčal urobiť test hdd, napr. programom HDtune (benchmark, error scan)
Najprv by som odporúčal urobiť test hdd, napr. programom HDtune (benchmark, error scan)
Ne test na rychlost, ale test na chyby, alias Error Scan(vypnout quick scan) a také položka Healt ledaco prozradí.
Jo, že je to zelený je pěkný, ale proč se nezobrazuje zbytek tlačítek HD Tune? Neseklo se to náhodou? A taky by pořád nebylo špatné kdyby jsi sem dala smart výpis skrávající se pod tlačítkem Health.
Mělo by to vypadat nějak takhle když to dojede do konce.
[ATTACH=CONFIG]29981[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]29981[/ATTACH]
[QUOTE=Fox_25;560127]Jo, že je to zelený je pěkný, ale proč se nezobrazuje zbytek tlačítek HD Tune? Neseklo se to náhodou? A taky by pořád nebylo špatné kdyby jsi sem dala smart výpis skrávající se pod tlačítkem Health.
[/QUOTE]
Takhle néé, nezaškrtávat quick scan! :)
Podle těch chybějících tlačítek bych to viděl na breberky v PC. Tzn antivir, antispyware, ... kompletně nechat projet PC a odstranit vše nežádoucí.
[/QUOTE]
Takhle néé, nezaškrtávat quick scan! :)
Podle těch chybějících tlačítek bych to viděl na breberky v PC. Tzn antivir, antispyware, ... kompletně nechat projet PC a odstranit vše nežádoucí.
Je možné že disk odchází, Zálohoval bych co je potřeba a poohlédl se po náhradě. Disk ještě fungovat může jako odkladiště dat, ale nic důležitého bych mu nesvěřil. Můžeš ještě zkusit CrystalDiskInfo?
Není malá RAM a neswapuje se proto více na HDD? Pokud to není SSD, tak mnohdy pomůže i defragmentace.