Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Potřebuji radu ohledně paměti ram

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    4

    Dobrý, potřeboval bych poradit má základni deska je msi ms-6566 a chtěl bych tam vložit nové paměti rám a nevím zda by tam šly ale neznám jejich parametry jen toto
    první je - M2U533-512MBJ PC2-4200 CL4
    druhá je - 2GB UNB PC2-5300

    prosím o radu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Nešly. Potřebuješ DDR1 paměti. Navíc deska má jen dva sloty, jaké paměti máš teď?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    4

    Právě že mám 256mb a 512mb a popřípadě jestli by jsi mi mohl poradit 1gb ram někde ke koupi moc se v tomhle nevyznám...
    Naposledy upraveno uživatelem Apair: 09-08-2014 v 15:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Prostě hledej 1GB DDR paměti a zkontroluj, jestli deska umí 1GB moduly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Pokud máš 256 a 512 MB, nemáš už kam další paměť dát. Takže starou budeš muset vyhodit. Deska 1 GB modul umí (podpora max. 2 GB RAM), ale nevím jestli zkousne každou paměť. To ale zjistíš až metodou pokus - omyl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    329

    Výměna paměti trvá zhruba 5 minut. Bafni bednu, odnes ji do servisu a tam ti to na počkání udělají. Nakonec tě to přijde bez nervů nejlevněji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    4

    jo, výměna jakéhokoliv hardware není pro mně problém jen jsem si nebyl jistý kterou ram vybrat a přece když si člověk neni jistý tak se zepta :-) Díky všem za reakce...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    329

    Nechtěl jsem se tě dotknout, ale s tím mívají problémy i profíci. Jenže oni mají po ruce více pamětí od různých výrobců, ale i tak pak chvíli testují stabilitu počítače, než ho předají zákazníkovi. Ale jakmile už mají s konkrétním bordem zkušenosti, sekají to jak Baťa kecky. Proto jsem ti dal podle mě nejracionálnější radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od bastlir Zobrazit příspěvek
    Nechtěl jsem se tě dotknout, ale s tím mívají problémy i profíci. Jenže oni mají po ruce více pamětí od různých výrobců, ale i tak pak chvíli testují stabilitu počítače, než ho předají zákazníkovi. Ale jakmile už mají s konkrétním bordem zkušenosti, sekají to jak Baťa kecky. Proto jsem ti dal podle mě nejracionálnější radu.
    né, v pohodě díky za tu radu...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR1: Potrebuji radu
    Od FUN3brAK47 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 14:37
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2008, 09:43
  3. Potřebuji radu k registraci
    Od Sikil79 v sekci Internet
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-06-2008, 16:15
  4. potřebuji radu
    Od Ragnar v sekci PDA a smartphony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-08-2007, 09:59
  5. Potřebuji radu v Excel 2003
    Od tone20 v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-01-2007, 20:26