Sekání videa na internetu
Zdar ,,
Mám problémek a potřeboval bych poradit.
Mám tady pravěkej kousek železa :
AMD Athlon 2400+
1 GB ram
Radeon 9600
Windows XP home service pack 3
Problém je v tom ,že se mi sekají videa na internetu kromě youtube. Zkoušel jsem ovladače grafiky, změnu internetovýho prohlížeče (chrome , mozilla, opera) nové i starší verze , aktualizaci FlashPlayeru , vypnutí hardwerový akcelerace . Dokonce sem i přeinstaloval Windows a pořád nic :-(( můžete někdo prosím poradit už jsem zoufalej .. Dík :wink:
Mám problémek a potřeboval bych poradit.
Mám tady pravěkej kousek železa :
AMD Athlon 2400+
1 GB ram
Radeon 9600
Windows XP home service pack 3
Problém je v tom ,že se mi sekají videa na internetu kromě youtube. Zkoušel jsem ovladače grafiky, změnu internetovýho prohlížeče (chrome , mozilla, opera) nové i starší verze , aktualizaci FlashPlayeru , vypnutí hardwerový akcelerace . Dokonce sem i přeinstaloval Windows a pořád nic :-(( můžete někdo prosím poradit už jsem zoufalej .. Dík :wink:
Řešil jsem to samé s o něco silnějším CPU a došel jsem k tomu že to PC to už má za sebou. Majiteli jsem doporučil ať si našetří 2-3 tisíce korun a koupí něco novějšího na inzerát.
Nicméně by mělo stačit zkusit sehnat silnější CPU, kamarád má po mě PC s Athlon 3200+ a jelo mu to relativně dobře, i když ne úplně plynule.
Nicméně by mělo stačit zkusit sehnat silnější CPU, kamarád má po mě PC s Athlon 3200+ a jelo mu to relativně dobře, i když ne úplně plynule.