Herní Počítač
Zdravim chci si složit Herní počítač tak jsem dám co jsem si sám vybral a prosím o ohodnocení popř. nejakou změnu
Grafická karta : Již mám Sapphire radeon 290X
Procesor : Intel core i 5 4590 - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pamět RAM : Kingston HyperX Fury 8GB 1600MHz - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Zdroj : FSP RAIDER 750 W - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Základní deska : MSI B85-G43 GAMING - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
SSD disk : Samsung 840 EVO 120GB - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Disk : Seagate Desktop HDD 1TB - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Skřín : SilentiumPC Brutus M23 Pure Black - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Grafická karta : Již mám Sapphire radeon 290X
Procesor : Intel core i 5 4590 - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pamět RAM : Kingston HyperX Fury 8GB 1600MHz - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Zdroj : FSP RAIDER 750 W - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Základní deska : MSI B85-G43 GAMING - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
SSD disk : Samsung 840 EVO 120GB - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Disk : Seagate Desktop HDD 1TB - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Skřín : SilentiumPC Brutus M23 Pure Black - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Kolik chceš do sestavy investovat a k čemu by měla sloužit? Modul operační paměti celkem nic moc, velmi špatný zdroj, základní desku v této cenové hladině radši Asus B85 verze Gamer a obě poč. skříně taky žádná sláva.
Do sestavy bych chtel investovat neco kolem 20 000 bez grafiky. Poslouží převážne na hraní her a jak jsem zmínim grafiku doma mam [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE=bambusek;563271]tady je odkaz na košík - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Ten Raider je nesmysl, za podobny penize mas Seasonic G-ckovy rady.... S tou skrini Monster nemohu nez souhlasit, mam ji doma a nemuzu si ji vynachvalit :D
Ten Raider je nesmysl, za podobny penize mas Seasonic G-ckovy rady.... S tou skrini Monster nemohu nez souhlasit, mam ji doma a nemuzu si ji vynachvalit :D
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]: Základní deska od MSI se za tyto peníze IMHO moc nevyplatí, radši bych investoval do kvalitního základu od Asusu. Tebou vybraný zdroj je dost nekvalitní a 700 W je naprostá zbytečnost. Vybrán zdroj s lepší účinností a kvalitnějším osazením. Poč. skříně Eurocase taktéž bída s nouzí.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a 450W zdroj bude stačit? ke grafice píšou doporučený výkon 750W. A ten monitor je nedostačující? Chtěl bych 27"
Doporučená wattáž zdroje je takto vysoká právě z důvodu, že si lidé kupují nekvalitní zdroje, které v reálu dosahují jiných (horších) parametrů, než-li jsou udány v dokumentaci. Reálná spotřeba sestavy se bude max. 400 W. Rozdíl mezi 24" a 27" monitorem není zase tak markantní, za to rozdíl mezi použitými panely určitě poznáš ihned. IPS monitor Ti poskytne lepší zobrazení obsahu.
Pokud trvas na 27" tak Ti doporucim tento: Kdo si ho koupil, tak rikal, ze je super ;)
taky jsem na tento monitor slyšel samou chválu ale nema HDMI :( a co tento zdroj [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Overkill ... naprosto zbytečné. Samozřejmě lze jej použít, jedná se o kvalitní zdroj, ale jdeš o třídu níže ... z certifikace Gold na certifikaci Bronze. Více watt neznamená lepší adidas ;)
[QUOTE=bambusek;563277]taky jsem na tento monitor slyšel samou chválu ale nema HDMI :( [/QUOTE]
No a co???! Ja taky jedu na DVI a nemam problem, ta kvalita je stejna - digital jako digital ;)
No a co???! Ja taky jedu na DVI a nemam problem, ta kvalita je stejna - digital jako digital ;)
Asi už si to koupil, ale pokud vezmeš SSD od samsungu, tak bych počkal s instalací. V příštím týdnu by snad měli uvolnit záplatu či firmware odstraňující problém s pomalým čtením starších dat. Osobně sem se zatím nikde nedočetl, zda to půjde bez smazání dat.
Mám dva disky ve skříni a taky se mi do instalace nechce, abych to za týden nedělal znova :)
Mám dva disky ve skříni a taky se mi do instalace nechce, abych to za týden nedělal znova :)
[QUOTE=athlan;563476]Asi už si to koupil, ale pokud vezmeš SSD od samsungu, tak bych počkal s instalací. V příštím týdnu by snad měli uvolnit záplatu či firmware odstraňující problém s pomalým čtením starších dat. Osobně sem se zatím nikde nedočetl, zda to půjde bez smazání dat.
Mám dva disky ve skříni a taky se mi do instalace nechce, abych to za týden nedělal znova :)[/QUOTE]
Co takhle si udělat klon disku na plotnu a v případě problému po updatu firmware naklonovat zpět? Jednodušší než znovuinstalování všeho ;)
Mám dva disky ve skříni a taky se mi do instalace nechce, abych to za týden nedělal znova :)[/QUOTE]
Co takhle si udělat klon disku na plotnu a v případě problému po updatu firmware naklonovat zpět? Jednodušší než znovuinstalování všeho ;)