PC - Nová sestava do 10 000,-
Potřeboval ybch poradit s nějakou dobrou sestavou aby zvládla i novejsi hry a namaknejsi a hlavne strih ;)
Zkoušel jsem sestavit něco sám: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Bud rád za každou radu :)
Zkoušel jsem sestavit něco sám: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Bud rád za každou radu :)
Ten zdroj bych urcite vymenil :thumb Partis se to sice snazi zamaskovat, ale porad je to Eurocase :D
Aaaaa, pan nam tady zaklada duplicity, ono mu nestaci jedno tema.... Tak tedy zkopiruju odpoved, co uz jsem jednou psal...
Ten zdroj je hodne silenej.
levnejsi varianta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
drazsi varianta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pokud planujes osadit i grafiku, kterou v seznamu nevidim, tak zalezi jakou, mozna bude potreba vyssi wattaz. Pokud tam ale bude jen integrovana, tak staci 350W.
Jo a desku bych dal full atx [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale neni to podminkou, pokud stavis kancl PC, postaci mATX ;) Pokud bude nejaka nadupana grafika, dal bych radsi full atx kvuli teplotnimu zahrivani...
Ten zdroj je hodne silenej.
levnejsi varianta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
drazsi varianta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pokud planujes osadit i grafiku, kterou v seznamu nevidim, tak zalezi jakou, mozna bude potreba vyssi wattaz. Pokud tam ale bude jen integrovana, tak staci 350W.
Jo a desku bych dal full atx [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale neni to podminkou, pokud stavis kancl PC, postaci mATX ;) Pokud bude nejaka nadupana grafika, dal bych radsi full atx kvuli teplotnimu zahrivani...
Díval jsem se na tu integrovanou grafiku a v poho utahne i skyrim ci lolko na huste detaily ;) No pc by to mel byt urcite stredne nadupanej protoze clekm dost striham a hraju :) a ano grafiku planuji dokoupit pozdeji ms gaming myslim ;)