Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: SSD ako naformátovať

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Prosim vas o radu,ako si mam naformatovat SSD Intel 530. Mam na nom nainstalovany Win7 a potrebujem ho preinstalovat,nakolko som si kupil novu dosku Gigabyte. Preto by som rad pouzil uplne cisty disk k doske. Hladam vsade po nete ako formatovat SSD no nic som konkretne nenasiel. Za radu vopred dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,092

    Uplne stejne jako pevny disk - rychly format pri instalaci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Pri instalacii to je mi jesne,no rad by som ho pripojil uz na dosku uplne vycisteny a sformatovany. Mozem pouzit aj odstranenie zvezku ,aby bol ako presne ,ked som ho kupil. Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    618

    A k čemu by to bylo dobré?
    Pokud jej chceš úplně formátovat tak si akorát zbytečně ukrojíš malý koláček z jeho živostnosti. Stejně si jej os naformátuje při instalaci tak jak potřebuje.

    U normálního disku má úplný formát alespoň nějakou logiku, alespoň projde základní kontrolou povrchu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Dobre,no ja som tento SSD mal na starsej doske kde bolo sice SATA pripojenie,no bezalo v IDE rezime.Preto by som chcel ten format disku,aby som nemal na novej doske a novej instalacii z SSD problem pri rezime AHCI.
    Prosim vas naco vlastne ponuka Gigabyte na stranke k doske GA-B85-HD3 (rev. 2.0) stiahnutie aj Intel SATA Preinstall driver , (For AHCI / RAID Mode). na co to vlastne je ? Windows 7 nema tie ovladace v instalacke na disku ? Nerozumiem,ako mam teda postupovat,ako to nainstalovat ? Vopred Vam velmi pekne dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Nič jednoduchšie ako:
    - spustiť inštaláciu
    - odstrániť oddiel
    - vytvoriť oddiel

    ... naozaj nič viac netreba
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Obnova dat: Ext. HDD chce naformátovat
    Od FlippyReaper v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 12-05-2013, 10:11
  2. Periferie: jak naformátovat disketu
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-11-2011, 17:39
  3. jak naformatovat ext. HDD?
    Od ManPlus v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-06-2011, 20:17
  4. Jak naformátovat disketu?
    Od Benbow v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-04-2011, 16:23
  5. Nejde mi Naformátovat.
    Od Ceci77 v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-12-2010, 11:44