Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: Nový zdroj pro sestavu

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    89

    Co může způsobovat vlnění obrazu v 3d zátěži? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od Hulbon Zobrazit příspěvek
    a co ten tvuj corsair co mas v popisu? jsi s nim spokojenej? lidne napiste i drazsi levnejsi, hlavne spolehlive
    Nedávno jsem ho pustil do světa, měl jsem ho snad 7 let a věřím že ještě nějakou dobu pojede. Dnešní Corsairy ale taky nejsou co byly. Vem S12G-450, to je kvalitní zdroj. Ta pětiletá záruka na něj není jen tak ze srandy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    89

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Nedávno jsem ho pustil do světa, měl jsem ho snad 7 let a věřím že ještě nějakou dobu pojede. Dnešní Corsairy ale taky nejsou co byly. Vem S12G-450, to je kvalitní zdroj. Ta pětiletá záruka na něj není jen tak ze srandy.
    ještě jeden dotaz, může být chycený pcie slot, sice už jsem si objednal nový zdroj, ale? :-) může způsobovat to bzučení a vlnění obrazu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    89

    pokud není vytížená grafika naplno obraz je v pohodě pokud beží na střední detaily, začne se obraz vlnět a někde něco bzučí, asi ve zdroji, i když si nejsem jistý
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    89

    tak zakoupen seasonic gold 450W, už nic nebzučí, ale obraz se monitoru se sem tam při zatížení chvěje, ale ne pořad, jak kdyby nějaké rušení, monitor LG W2243S, kabel obyčejný s těma modrýma koncovkama
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    Ty pouzivas Analog?

    Ten opravdu muze byt ruseny, urcite kabel vymen za DVI (to je ten s tema bilyma koncovkama )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    89

    no ovšem to by musel mít monitor vstup na bilou koncovku :-) prejdem tedy asi na tema monitor se vstupem hdmi, jaký by jste doporucili?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    aha, koukal jsem na spatny model ... jeste nez koupis novy monitor, zkus vymenit ten kabel (za nejaky poradny, trosku slusne stineny)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    89

    ok, vyzkouším, uvažuji o koupi ještě 2 monitorů, ale to by chtělo asi všechny stejný, že? ještě jsem zjstil, že se mi hřeje everest to ukazuje jako SPP-58-65 stupňů a MCP-kolem 56, to jsou můstky?
    Naposledy upraveno uživatelem Hulbon: 07-11-2014 v 08:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    ano, chipset, ale ta teplota je v poradku
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    89

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    ano, chipset, ale ta teplota je v poradku
    a jaké značky nebo jaký kabel a podle čeho vybrat, aby byl kvalitní?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Dec 2014
    Příspěvků
    6

    Čau, potřeboval bych poradit jakej vzit zdroj k me sestave, diky.

    Intel Core i5-4430
    msi RADEON R9 280
    HDD seagate 1TB
    8GB RAM
    Windows 8
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    http://www.czc.cz/seasonic-s12ii-520-520w/74749/produkt - taková zlatá střední cesta v poměru výkon-cena-kvalita

    Jakou máš cenovou představu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,147

    Nad ničím pod úroveň tebou navrženého zdroje bych neuvažoval. Pro tuto sestavu je to nejlepší volba a rozhodně nedoporučím jít s kvalitou zdroje dolů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Dec 2014
    Příspěvků
    6

    cena tak do 2000Kč
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Zdroj pro narocnejsi sestavu
    Od Saske v sekci Zdroje
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 25-11-2010, 11:54
  2. Zdroj pro starsi sestavu
    Od Georginek v sekci Zdroje
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-04-2010, 20:47
  3. Doporučte zdroj pro sestavu
    Od koren3 v sekci Zdroje
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 04-04-2010, 23:01
  4. Nový zdroj pro mou sestavu
    Od centurion_CZ v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-03-2009, 00:16
  5. Zdroj na old sestavu
    Od are_s v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 22:45