Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nové SSD-čko

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2014
    Příspěvků
    11

    Ahojte,

    potreboval by som pomoc. Chcel by som do mojho pc pridať ssd, na ktorom by som chcel mať hlavne systém. Koľko GB SSD by som potreboval? Poprípade, oplatí sa kúpiť väčšie SSD keby som tam chcel mať aj nejaké hry? A aké SSD si mám vybrať?

    Vážim si každú pomoc, díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Tak ideal na to domaci pouziti na system plus par her je 240GB. Take vychazi financne lepe nez 120GB. Nicmene i s tim 120GB se to da prezit, ale musis se chovat rozumne. To znamena nainstalovat hru, dohrat a smazat, zadnej archiv 10 rozehranych her
    Osobne provozuju 120GB, mam nainstalovane F1 2014, Mafia 1+2 a Test Drive Unlimited - na disku mam jeste volno cca 25GB. Taky musis pocitat s tim, ze to nemuzes narvat uplne plny, ale musis nechat nejake volne misto, aby disk fungoval na sto procent (cca 15 procent).

    Ze znacek bych doporucial Crucial, Intel a Samsung

    http://www.czc.cz/crucial-m500-120gb/124626/produkt
    http://www.czc.cz/intel-ssd-520-9-5m...122662/produkt
    http://www.czc.cz/samsung-ssd-840-ev...134876/produkt
    http://www.czc.cz/crucial-mx100-256gb/153790/produkt
    http://www.czc.cz/intel-ssd-520-240g...102302/produkt

    atd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2014
    Příspěvků
    11

    Okej, inak, nebudem nejak musieť preinštalovať OS keď to budem chcieť dať na to SSD?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Existují programy na prenesení systému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2014
    Příspěvků
    11

    Meno?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Nevidim duvod, proc to nepreinstalovat, zase takova veda to neni... Aspon se ten system protridi a budes mit na tom SSD jen dulezite veci

    Klonovaci soft napriklad Acronis True Image HD
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Já na zálohy používám Norton Ghost

    Jinak osobně jsem také pro novou instalaci.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nové PC
    Od marpie v sekci PC - archiv
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 27-08-2009, 11:43
  2. Nové CPU+MB+RAM
    Od athens v sekci PC - archiv
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 03-08-2009, 14:20
  3. Nové PC - 15 000/20 000
    Od Hellow v sekci PC - archiv
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 24-07-2009, 22:16
  4. Socket 775: Nové PC
    Od Hellow v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:33
  5. HW na nové PC
    Od drakin v sekci PC - archiv
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 28-08-2007, 19:48