Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

prosim o pomoc s pc cerna pri navratu do winu

Unholyu (18)|3.11.2014 21:20
Zdravim prosim zda dokazete nekdo poradit po sesaveni pc ktere mi bylo doporuceno zde na foru vse zdanlive slape jak ma ale problem nastava kdyz spustim nejakou hru nyni napriklad Evolve pri hre vse slape jak ma ale po ukonceni se mi pc nevrati do winu ale monitor ukazuje jako ze ma signal presto cerna obrazovka pomuze jen restart a tak to mi to udela treba tri krat z peti vypnuti hry a nejen u teto jedne jinak pro info mam win7 grafarnu R7 260x a propojeno pres hdmi s monitorem samsung S24D300 ocenim kazdou radu diky vubec nechapu v cem je ten povestny pes zakopan omlouvam se pisu z mobilu
Ventero (1280)|5.11.2014 09:31
Zkusils proste vytazeni a zandani kabelu? Nekdy to pomuze. Zvlast u starsich monitoru - ty se proste pri prechodu z jednoho typu signalu na druhy taknejak zmatou a prestanou zobrazovat, prestoze to ve schopnosti maji. Casto se to stava při instalaci Win. I když v tomto pripade tomu nedavam takřka nic, ale pokus je to jednoduchy a nic nestoji. Jinak bych se zameril asi na grafiku - kontrola aktualnosti ovladacu a pak samotna karta.
Unholyu (18)|5.11.2014 19:31
Pc bylo kupovano nove a vytahnuti a nasunuti hdmi jsem take delal a nic a nemuze to byt kabelem jo a nove mi to zacalo delat i kdyz vypinam win tak to same cerna obrazovka a musim vypnout na tvrdo