Ahoj, potřeboval bych poradit s koupí multifunkční tiskárny do domácnosti. Moje požadavky jsou následující: cena maximálně kolem 7 tisíc a hlavně možnost levné výměny tiskových hlav/ toneru. Je mě jedno, jestli to bude laserova tiskárna, nebo inkoustová. Chci ji hlavně na tisknutí dokumentů do školy, kopírování a skenování. Taky by měla určitě tisknout i barevně. Jde mě hlavně o tu levnou výměnu barev, protože barvy do mé staré tiskárny HP Photosmart Plus byly vcelku drahé a alternativní se nedaly sehnat. A taky, aby ty barvy alespoň chvíli vydržely. Do těch originálních hlav jsem doplňoval barvu stříkačkou, ale to už opravdu nechci. Akorát jsem od toho byl vždycky celý zajeb***. Takže pokud někdo máte dobré zkušenosti s nějakým multifunkčním zařízením, případně se v tom vyznáte, tak doporučení velice rád uvítám. Předem díky.
no co ti muzu doporucit, idealni je laserova tiskarna. Ted zalezi na preferncich jestli chces barevny nebo ti staci cernobily tisk. Cernobily tisk - levnejsi multifunkce, o trosku levnejsi toner ( o 100 -200 Kc).
Ja treba mam multifunkci od Minolty a do ni se daji dat tonery na 6t stranek, posledne jsem kupoval nahrazku za cca 800 Kc. Kamarad ma doma lasera cernobilyho od HP a dalsi toner na 1500 stranek stal i s postovnym 400 Kc.
Co jsem se koukal, tak novy set neoriginalnich toneru pro barevny tisk zacina 2400 Kc ( 4 tonery ) za jednu barvu cca 600 Kc. Mas na vyber do tve ceny Samsung SL-C460W nebo HP Color LaserJet Pro MFP M176n nebo HP Color LaserJet Pro MFP M177fw ( brano dle CZC, jine eshopy maji i jine zbozi ). Podivej se na parametry, nevim co potrebujes, jaky rozliseni tisku, rychlost tisku, pripojeni tiskarny ............ Neboj se nekompaktibilnich toneru, pouzim je doma par let a v pohode.
Ja treba mam multifunkci od Minolty a do ni se daji dat tonery na 6t stranek, posledne jsem kupoval nahrazku za cca 800 Kc. Kamarad ma doma lasera cernobilyho od HP a dalsi toner na 1500 stranek stal i s postovnym 400 Kc.
Co jsem se koukal, tak novy set neoriginalnich toneru pro barevny tisk zacina 2400 Kc ( 4 tonery ) za jednu barvu cca 600 Kc. Mas na vyber do tve ceny Samsung SL-C460W nebo HP Color LaserJet Pro MFP M176n nebo HP Color LaserJet Pro MFP M177fw ( brano dle CZC, jine eshopy maji i jine zbozi ). Podivej se na parametry, nevim co potrebujes, jaky rozliseni tisku, rychlost tisku, pripojeni tiskarny ............ Neboj se nekompaktibilnich toneru, pouzim je doma par let a v pohode.
Supr, díky za tipy. Mrknu na ně. Prosim tě, kde jsi se díval na ty neoriginální tonery za 2400 Kč? Případně pro kterou to bylo tiskárnu???
tohle je pro HP M176n http://www.gigaprint.cz/toner/kompatibilni-sada-hp-cf350a-cf351a-cf352a-cf353a-130a.html?conv=GoMe&gclid=CjwKEAiA4YGjBRDOxa3XvfTnvSASJACC3bLBhhQ3pKuE2wp6QOgq0oodn54n2wak1o7MlOs33KcyXhoC9zTw_wcB tohle bylo rychly hledani, muzes najit levnejsi, ale to chce mit cas a sedet na netu .o)) pokoukej a sam uvidis, obcas i najdes naky recenze tiskaren, ale spis v zahranici