Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: SSD Problém vypínaní pc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    9

    Dobrý den mam pc nejdřív napíšu parametry
    Deska:Gigabite GA-F2A88X-D3H
    Procesor:Amd Athlon X4 750K
    Ram: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX blu Edition
    Pevné disky:SSD Liteonit LCS-256M6S 256GB (Systemový)
    Seagate Desktop SSHD 2000GB
    Seagate Barracuda 3000GB

    Grafická karta:MSI N750Ti TF 2GD5/OC Gaming
    Zdroj:Corsair VS450
    Problém:
    Při vypnutí počítače se my nevypnuli větráky pořád se točí i u grafické karty i u procesoru .,Dokud jsem pc nevypnul na tvrdo běželi tak se větráky porad celou dobu točily nepomohl restart ani default biosu ani reinstal windowsu furt to dělalo to samé původně jsem měl podezření na vadný zdroj tak jsem vyměnil zdroj furt to dělalo tak jsem zkusil vyměnit grafickou kartu furt dělalo tak jsem si řekl a shit je to asi deska .Tak jsem se pc rozhodl dat do původního stavu a dat na reklamaci tak jsem odpojil ssd které původně v sestavě nebylo a nainstaloval Windows na Seagate Desktop SSHD 2000GB kde byl původně win když jsem pc kupoval a ejhle komp se začal normálně vypínat tak jsem si řekl ze by blbe nainstalovaný systém tak jsem tam vrátil ssdcko a naistaloval Windows znovu na něj a ejhle komp se zas nevypne jak ma a větráky se točí dal tak říkám zkusím bootnout Windows z Seagetu tak na jedu v segautu do windowsu a vypnu pc a komp se normálně vypne ale když chci vypnout pocitac ze systemu z ssd tak ne nějaké rady cim by to mohlo byt předem dekuji za odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Firmware SSD si upgradoval? Delal si cistou instalaci nebo jen klon HDD? Vypnutim myslis uplne vypnuti nebo pouze uspani do S3/S1 a jejich obdob? Nejde to ani vypnout pomoci nejakeho externiho programku pod Windows? Treba powerOFF
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    9

    Firmware jsem nedělal ano dělal jsem klasickou cistou instalaci ano myslím klasické standartní vypnout jiny program na vypínaní jsem nezkoušel a furt by to neřešilo ze z 2tb se to normálně vypne a z ssd ne :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Načti default hodnoty BIOS. V BIOS změň IDE na AHCI. Znovu naformátuj SSD a nainstaluj systém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    9

    To jsem dělal už předtím a nepomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Připojuješ SSD stejným kabelem a do stejné díry, jako HDD, které tam funguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    9

    Děkuji dáno na reklamaci dle technika nejspíš vadná deska .
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 25-07-2012, 08:45
  2. problém při vypínání kompu
    Od Leroj v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-12-2008, 16:38
  3. Vypínání pc, sakra v čem je problém?
    Od Candy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 13:01
  4. Problém, vypínaní
    Od lubayys v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 18-06-2007, 12:06
  5. Problem se zdrojem - vypínání se
    Od Macc v sekci Zdroje
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-05-2007, 10:44