Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: the witcher 2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    14

    Zdravím vás všechny,
    nedávno jsem si stáhnul Witcher 2 a hra nejede dle mých představ. Hra se při nastavení trošku vyšších parametrů začne zpomalovat. Můžete mi prosím poradit co s tím? Jestli problém v mé sestavě nebo v nastavení hry. Moc děkuji za pomoc.

    Intel Core i5-4430
    MSI R9 270 Gaming 2G
    CRUCIAL Ballistix Tactical 4GB DDR3 1600 LP
    WD Caviar Blue EX - 1TB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sommer
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    386

    S warez Ti tu nikdo, obávám se, radit nebude (pravidla). Origo jde koupit za něco málo přes 400,- Kč. To není zas tak moc
    Naposledy upraveno uživatelem Sommer: 26-11-2014 v 01:13
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Vzhledem k doporučené konfiguraci na hru je tvá sestava o několik generací výš, takže jen z tohoto pohledu by ti origo hra měla běžet bez jakýchkoli problémů. Na warez ale hledej rady jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    14

    Omlouvám se hru witcher2 mám koupenou a stahlou ze steamu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sommer
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    386

    Zkus tedy nejprve nižší nastavení v konfiguraci a postupně přidávat, abys zjistil, které z nastavení dělá problém - vím je to relativně zdlouhavé. Pak už se nechá něco odhalit.
    Taky se podívej kolik z těch 4GB RAM máš opravdu volných, resp. zda ti na pozadí neběží tuna aplikací.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Co to je "trosku vyssich nastaveni"? Ona ta hra neni uplne nenarocna na grafiku, test zde: http://cutt.us/GbwXB
    Pocitej, ze Tvoje karta je o chlup vykonnejsi nez HD6970.
    Kdyz se podivas na test s vyhlazovanim, tak je jasny, ze to ta karta neda, tak se ptam, co to znamena trosku vyssich nastaveni
    Bez vyhlazovani ve full hd = lehce pres 40FPS, taky zadna slava....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    14

    Už jsem na to přišel nastavil jsem horší rozlišení a vše šlape jak má. Děkuji moc za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Tak zrovna rozlišení je to poslední co bych omezoval, pokud tedy nehraješ na CRT. Spíš to vyhlazování, nebo možná kvalita stínů, nevím co ta hra všechno umí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    14

    Když to mam na minimum tak to s velkým rozlišením laguje ale jak snížím rozlišení je to v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sommer
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od bleptys Zobrazit příspěvek
    Když to mam na minimum tak to s velkým rozlišením laguje ale jak snížím rozlišení je to v pohodě.
    Čímž bychom se dostali k další důležité věci - úhlopříčka monitoru, resp. rozlišení v jakém to hraješ
    A jak správně psal johny__g: Witcher 2 má poměrně podrobné možnosti nastavení, se spoustou se dá hnout právě bez změny rozlišení. Často stačí třeba vypnout Ubersampling.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od bleptys Zobrazit příspěvek
    Když to mam na minimum tak to s velkým rozlišením laguje ale jak snížím rozlišení je to v pohodě.
    Laguje? Víš vůbec co to znamená? Witcher asi není onlinovka, že? Asi spíš myslíš že ti padá framerate (počet snímků za vteřinu), ne? Dej sem screeny z nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    14

    To jsem měl na mysli framerate. Hned jak se dostanu na ???? pošlu screeny.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. The Witcher 2: Assassins of Kings/ Zaklínač 2
    Od kolemjdoucí_oldd v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-02-2010, 18:29
  2. The Witcher
    Od BlackFrog v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 13:44