polygon_cz_OS01
Po prvopocatecnim uzasu si zacinam vsimat par chybicek, pri prvnim pohledu patrne moc nejsou ale kdyby sem si to dal jako pozadi jak to za chvili zacne bit do oci:
Vypada to ze linuxtucnakovi proliza trava nohama
Pravy strom se moc leskne
Ten sutr vlevo mi taky nepride moc realistickej
...zatim vsechno co mi na tom trosku vadi, jinak se mi to hoodne libi ;)
Vypada to ze linuxtucnakovi proliza trava nohama
Pravy strom se moc leskne
Ten sutr vlevo mi taky nepride moc realistickej
...zatim vsechno co mi na tom trosku vadi, jinak se mi to hoodne libi ;)
[QUOTE=WooDoo;43293]... to neni na 1,5 hodky jako s photoshopem.. :)[/QUOTE]
dobra kravina, myslim ze vytvorit neco kvalitniho je vzdy casove narocny... i kdyz to tak nevypada tak je sem se s tim mojim wallpaperem patlal tak 10hodin cistyho casu
dobra kravina, myslim ze vytvorit neco kvalitniho je vzdy casove narocny... i kdyz to tak nevypada tak je sem se s tim mojim wallpaperem patlal tak 10hodin cistyho casu
polygon: fandím ti ať po té sodě na maxarei zaboduješ aspoň tu ;)
[QUOTE=StrikerCZE;43297]dobra kravina, myslim ze vytvorit neco kvalitniho je vzdy casove narocny... i kdyz to tak nevypada tak je sem se s tim mojim wallpaperem patlal tak 10hodin cistyho casu[/QUOTE]
konkrétně na takovýhle "prostředí" je mattepaint neuvěřitelně rychlejší a kvalitnější ;)
[QUOTE=StrikerCZE;43297]dobra kravina, myslim ze vytvorit neco kvalitniho je vzdy casove narocny... i kdyz to tak nevypada tak je sem se s tim mojim wallpaperem patlal tak 10hodin cistyho casu[/QUOTE]
konkrétně na takovýhle "prostředí" je mattepaint neuvěřitelně rychlejší a kvalitnější ;)
[QUOTE=StrikerCZE;43275]Vypada to ze linuxtucnakovi proliza trava nohama[/QUOTE]
Tučňáci mají chlupatý nohy!!!
Tučňáci mají chlupatý nohy!!!