Nová 4GB DDR3
DObrý den, chtěl bych vás poprosit o radu. V počítači mám 4GB Single:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
problém nastává v tom, že jsi chci rozšířit na 8GB a přišel jsem na to, že nikde tyhle ramky neprodávají...
Moje otázka tudíž zní... CO je výhodnější? Koupit jinou Single 4GB ramku, nebo vyměnit kompletně za jiný 8GB kit ? Co bude výkonější, nebo jestli vůbec se dá rozeznat rozdíl ...
Díky Tomáš
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
problém nastává v tom, že jsi chci rozšířit na 8GB a přišel jsem na to, že nikde tyhle ramky neprodávají...
Moje otázka tudíž zní... CO je výhodnější? Koupit jinou Single 4GB ramku, nebo vyměnit kompletně za jiný 8GB kit ? Co bude výkonější, nebo jestli vůbec se dá rozeznat rozdíl ...
Díky Tomáš
kup jakoukoliv jinou 4GB ramku, jen si pohlídej aby měla pokud možno shodné parametry
(1600MHz, CL9, 1,65V) nebo pokud takovou nenajdeš, tak něco s 1,5V, ale zkus jestli stávající RAM dokáže s nižším napětím pracovat
(1600MHz, CL9, 1,65V) nebo pokud takovou nenajdeš, tak něco s 1,5V, ale zkus jestli stávající RAM dokáže s nižším napětím pracovat
Ok jenom tak na okraj mám procesor Pentium G3258. Někde jsem četl, že Intel není moc kamarád s 1,65V napětím ramek. Co to dělá za bordel, když bych je tam měl ty 1.65V?
Zkoušel jsem něco pozjišťovat v BIOSu a nevím ale myslím si, že ramky běží na 1,5V. Nejsem si teda jistý. Podívejte: