Problémy se sekáním pc
Ahoj chtěl bych se zeptat čím může být způsobeno sekání her, vždycky hraju tak 10 minut čistě a pakv to začne 20 sekund to jde a 2 sekundy se to seká a takhle dokola. Nevíte někdo čím by to mohlo být ??
Můj notebook:
Procesor Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz
Paměť (RAM) 6,00 GB
Grafika Intel(R) HD Graphics Family
Herní grafika 1696 MB grafické paměti k dispozici celkem
Primární pevný disk 49GB volných (679GB celkem)
Můj notebook:
Procesor Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz
Paměť (RAM) 6,00 GB
Grafika Intel(R) HD Graphics Family
Herní grafika 1696 MB grafické paměti k dispozici celkem
Primární pevný disk 49GB volných (679GB celkem)
Napad me, ze se notebook prehreje a vypomuze si docasnym snizenim taktu, aby se ochladil a proto to chvili trha, nez se to ochladi...
Sledoval jsi teploty v zatezi?
Sledoval jsi teploty v zatezi?
Nene nesledoval jsem..kouknu na to.
---------- Doplněno v 13:23 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 13:19 ----------
jaký program je na to nejlepší ??
---------- Doplněno v 13:23 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 13:19 ----------
jaký program je na to nejlepší ??
Tak pak je to vcelku jasne, pro tenhle CPU je hranicni teplota 100C, pak zacne throttlovat = Vkládání prázdných cyklů, pro zchlazení procesoru, snižuje se při tom razantně výkon.
A když se ochladí, tak se zase rozjede na max.
Mel jsem s ntb kdysi podobny problem, dokonce se mi vypinal, pak jsem to rozebral, vyfoukal od prachu, preinstaloval system a teploty v zatezi spadly o 20C...
A když se ochladí, tak se zase rozjede na max.
Mel jsem s ntb kdysi podobny problem, dokonce se mi vypinal, pak jsem to rozebral, vyfoukal od prachu, preinstaloval system a teploty v zatezi spadly o 20C...
Ano, většinou ucpaný chladič, nebo vyschlá pasta. Hodně záleží na konstrukci chlazení. Jaký to je notebook?