Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Taktovanie P4 Prescott

hacker9 (36)|31.7.2007 16:45
Potreboval by som poradit , do akej hodnoty by som mal zdvyhnúť napatie Cpu P4 2,4 533 , taktovaného na 3,6 800 , zatial je V Core auto , ale pocitac sa zo zaciatku choval stabilne žiadne padanie v 3D Marku , ale sem tam sa mi stáva pri náročných hrách , že ma zničoho nič hodi na plochu
bez akej koľvek výstrahy , a málo kedy sa stáva že sa reštartuje . Na začiatku som si myslel že je to chyba zdroja EC , ale po kúpe nového je to to isté ........
ICEBOSS (3435)|31.7.2007 17:00
myslim ze modecom feel taky neni zadnej zazrak... kazdopadne pres 1,7V to nehrot ani s hodne dobrym chlazenim. Cim to vubec chladis? PCI lock mas zapnutej? Jak to mas s pametma? Zkusil jsi pustit prime 95 nebo memtest?
hacker9 (36)|31.7.2007 18:00
[QUOTE=ICEBOSS;43141]myslim ze modecom feel taky neni zadnej zazrak... kazdopadne pres 1,7V to nehrot ani s hodne dobrym chlazenim. Cim to vubec chladis? PCI lock mas zapnutej? Jak to mas s pametma? Zkusil jsi pustit prime 95 nebo memtest?[/QUOTE]

Pred tym bol chladeny na BOX , teraz AC SuperSilent 4 Ultra na default frekvencii 31 stupnov v klude , vsetko bezi na auto , na 533 Fsb bezia na 333 a na 800 FSb 800 , nic som netestoval len 3D Mark , ono to padanie je nahodne .....