Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Dokoupit stejnou nebo nahradit noou?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele PredyP
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    44

    Dobrý den,
    potřebuji poradit jestli na desku dokoupit stejný modul (viz příloha) nebo koupit nové operační paměti a jaké?
    Děkuji
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Ram.png 
Zobrazení: 124 
Velikost: 135.0 KB 
ID: 30328   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Deska.png 
Zobrazení: 117 
Velikost: 142.9 KB 
ID: 30329  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,112

    Deska umi az 4GB, takze zalezi, zda ti bude 1+1 stacit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele PredyP
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    44

    Já bych asi koupil nové né? Tedy jestli je to možné
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,259

    Já bych koupil jiné, ale ne nové. Podívej se po bazárkách. Za nové dáš tak 1700,- - na bazárku to může být třeba za 700,- - 800,- .
    Naposledy upraveno uživatelem Ventero: 19-12-2014 v 20:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele PredyP
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    44

    Já bych přeci jen nové není to pro mě je to pro švagra a to jeho pc s 1g operační paměti opravdu moc nejede. Prosím doporučte jaké koupit. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,259

    Některé značky pamětí mají záruku 10 let či doživotní. Mnohdy se dají od někoho koupit i s dokladem z obchodu, kdy byly kupovány nové. V takovém případě je záruka stále uplatnitelná.

    Budeš-li kupovat přeci jen nové, tak na tu dobu záruky bych hleděl. Jinak můžeš koupit snad jakékoliv mimo Evolveo Zeppelin :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele PredyP
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    44
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,259

    Hynix jsou v pohodě a ty druhé také nejspíš budou v klidu. AMD máš, tak není co řešit.

    Jenom nevím, proč by neměli být kompatibilní s CPU Intel a jestli se týká všech nebo jen typů do nějakého data ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele PredyP
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    44

    Díky všem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Cim nahradit 8800gt
    Od lumiror v sekci Grafické karty
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-08-2013, 17:04
  2. DDR3: Nahradit stávající nebo přidat
    Od veny v sekci Operační paměti
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-10-2011, 15:05
  3. Radeony: Čím nahradit ATI 1950Pro?
    Od interfernet422 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-08-2010, 14:18
  4. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 03-09-2008, 18:41
  5. Dá se dokoupit výkonnější zdroj?
    Od Spectra Support v sekci Spectra - FAQ (z HW i SW oblasti)
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-10-2006, 19:22