Pc nejde spustit bez CD
Zdravím, mám problém. Pc mi nejde spustit bez instalačního CD. A HDD musí být až na druhé bootovací pozici na první se win nenačtou pouze vyskočí něco jako verifing DMI pool data a pod tím copirighty nvidie a intelu.Zkrátka bez Instalačního CD nejde pc zapnout. Díky moc. :D
To není můj pc ten je pro babičku ale je to deska msi k7n2gm2 1gb ram ddr1 Samsung zdroj ec 300W gk nvidia 64mb a30gb hdd. Win XP prof.
Skončení startu počítače při hlášce Verifying DMI Pool Data může způsobovat přehřívání procesoru či třeba porušený zavaděč MBR pevného disku.
Začalo to dělat po nainstalování systemu (stejneho co jsem instaloval předtím ale odešla deska). Ano originál. Procesor v IDLE zhruba 33 -34 stupnu a to MBR nevím co znamená. Ještě když jsmeu te teploty mám pc na kterém je v podstatě stejný procesor jako právě na tomto (AMD athlon XP 2500+) Ale teplota v idle je o deset stupnu vyšší. (45 stupnu) Myslíte že je to čidlem? CHladič je opravdu dobře nasazen pasty minimální vrstva s tím jsem si dal opravdu záležet ale přezto je tam pořád teplota o 10 stupnu vyšší než na druhém pc na kretém je dokonce silnější procesor menší větráček stejná pasta ale jen 33 stupnu v idle.