Samolepky výrobců komponentů na PC
Ahoj, chci se zeptat jestli nevíte kde lze objednat jednotlivé samolepky od výrobců komponentů.
Tím myslím třeba když si budu kupovat grafickou kartu nebudu u ní mít nálepku AMD Radeon, to stejné i u procesoru.
Mě by zajímalo jestli lze tyto nálepky někde objednat abych si je pak mohl nalepit na skříň.
Je to docela dobrá věc i pro lidi co staví počítače, akorát jsem nikde nenašel že by se to někde řešilo.
Myslel jsem že bude třeba exisovat nějaký eshop kde bude u každé značky různé druhy samolepek.
Dík
Tím myslím třeba když si budu kupovat grafickou kartu nebudu u ní mít nálepku AMD Radeon, to stejné i u procesoru.
Mě by zajímalo jestli lze tyto nálepky někde objednat abych si je pak mohl nalepit na skříň.
Je to docela dobrá věc i pro lidi co staví počítače, akorát jsem nikde nenašel že by se to někde řešilo.
Myslel jsem že bude třeba exisovat nějaký eshop kde bude u každé značky různé druhy samolepek.
Dík
Na aukru či ebayi se dají sehnat. Občas někdo prodává i celou sadu.
Myslím si, že eshop by na tomhle moc nevydělal, takže pochybuju, že zrovna tohle zboží někde budou jen tak prodávat.
Myslím si, že eshop by na tomhle moc nevydělal, takže pochybuju, že zrovna tohle zboží někde budou jen tak prodávat.
Zrovna u CPU myslím ty nálepky jsou vždy. Já je nikdy nelepím, někde jsem jich hrst měl. Zkus se zeptat lidí co více staví počítače.
Hlavne dneska davaji samolepky skoro vsichni lepsi vyrobci. Ted jsem bral tri desky, MSI, Asus, Gigablejt, AMD grafarnu, u CPU jsou vzdy, i u Samsungu SSD byla, i u chladicu jsou. Ted jsem bral Noctuu a Gelid, tam taky byla i u Kingston pameti...
IMHO určitě najdeš návrhy a vzory třeba na DevintArtu a poté stačí dojít do nejbližší tiskárny, kde Ti vytisknout samolepky :)